alistanha ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 در خواست ماژول Block Login Slide Jquery سلام از دوستان عزیر کسی میدونه چطور میشه این ماژول رو برای نسخه1.5 سازگارکرد؟؟ ناسازگاری میکنه!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2013 ادرس یا فایل ماژول رو اینجا بذارید بررسی می کنم در صورت امکان رایگان براتون تبدیل میکنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alistanha ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 ادرس یا فایل ماژول رو اینجا بذارید بررسی می کنم در صورت امکان رایگان براتون تبدیل میکنم موفق باشیدممنون از لطفتون.فایل blockslides_8.zip هستش1سری ماژول دیگه هم هست که اونارو هم گذاشتم روی نسخه 1.5.2 کارنمیکنه اگر اینها هم قابل اصلاح هستند برای دیگران هم بزارید ک هرکسی خواست استفاده کنه.مثلا * افکت تاخوردن گوشه صفحه روی نسخه 1.5.2 درقسمت پایین صفحه سمت چپ قرار میگیره* اسلاید شو VTEM هم روی نسخه 1.5.2 کارمیکنه اما منوی تنظیماتش توی پنل مدیرت بالای صفحه قرار میگیره و نمیشه عکس بهش اضافه یا حذف کرد.فایلش رو گذاشتم یک نمونه دیگه از همین منوی لاگین هم هست که با Jquery نوشته شده، فایل اون هم گذاشتم براتون.blockslides_8.zipvtemslideshow_for_prestashop.zipSliding_login_panel_jquery.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 بررسی میکنم هرکدوم کار زیادی نداشت میگم هرکدوم هم نشد پیام خصوصی بهتون میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .