mehranzarei ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 سلامدوستان چطور میتونم تعداد عکس محصولات نمایسی زیاد کنم برای من بیشتر از سه تا نشون نمیدهبا تشکرقالب هم خریدمgreen_gray نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 اگر به طور پیش فرض در قالب حالت اسکرول جی کوئری فعال نیستباید قالب براتون شخصی سازی بشه و همانند قالب پیش فرض داخل قالب تعبیه بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 اگر قالب رو خریداری کردین ، با آی دی من که در پروفایلمه تماس بگیرین و اطلاعات هاست و سایت و مدیریت رو ارسال کنید تا بررسی بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .