mt1360 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 سلام ماژول نمایش محصولات جدید در وسط صفحه خانگی برای نسخه 1.5 لازم دارم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 فکر نمیکنم موجود باشه برای 1.5میتونید از بازارچه درخواست بدید تا براتون نوشته بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dastanak ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 منم میخوام . فقط نگو به بازار چه درخواست بدید چون الان برای یه ماژول 15 روزه درخواست دادم هیچ خبری نشده فقط مبلغ اعلام شد و گفتم باشه و تموم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 در صورت لزوم پیغام خصوصی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2013 سلامماژول homefeatured رو با تغییرات جرئی میشه کاری کرد که محصولات جدید رو نمایش بدهاگه فرصت کنم تا فردا میذارم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 برای ماژولی اگه درخواست دادید و هزینه اعلام شده باید تأییدیه بدید و مبلغی به عنوان پیش پرداخت پرداخت کنید.شما با بنده تماس بگیرید ببینم چه ماژولی خواستید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abas002 ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 سلامماژول homefeatured رو با تغییرات جرئی میشه کاری کرد که محصولات جدید رو نمایش بدهاگه فرصت کنم تا فردا میذارم براتونسلام.میشه توضیح بدید چجوری میشه homefeatured رو تغییر داد که بشه محصولات جدید رو وسط صفحه اصلی نمایش داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در خرداد 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2014 ماژول محصولات جدید شاخه ها در صفحه اصلی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
cgcore.ir ارسال شده در خرداد 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2014 فکر نمیکنم موجود باشه برای 1.5میتونید از بازارچه درخواست بدید تا براتون نوشته بشهتا اونجایی که اطلاع دارم اگر تعداد نمایش محصولات جدید رو بیش از 10 تا بزاری یا اصلا پیش فرضم که باشه، هر محصولی که به فروشگاه اضافه کنی به شرطی که گزینه"جدید" رو موقع افزودن محصول تو سربرگ اطلاعاتش انتخاب کرده باشی و در قسمت ---> تنظیمات ----> محصولات----> تعداد نمایش محصول در حالت "جدید" رو افزایش بدی مدت بیشتری در صفحه اصلی باقی میمونن ... گفتم بستگی به این داره که تعداد محصولات نمایش داده شده در صفحه اصلیت بیش از 10 تا باشن.. چون اگر محصول اضافه کنی مسلما وارد صفحات بعدی میشن .... منم دنباله ماژولش بودم چیزی پیدا نکردم ..... یا اینکه یه اسلاید تصاویر درست کن داخل تصاویر محصولات جدیدت رو بده و برا هر عکس لینک صفحه محصول رو قرار بده ... من هنوز فروشگاهم رو راه ننداختم آخه اعزامم از امروز پلیس شدم اصلا وقت ندارم وگرنه دوستی در خارج کشور دارم که فروشگاه داره که همه ماژولارو تقریبا داره ینی خریده ... و برای من خواهد فرستاد منم میزارم رو پروفایل مدیر تا خودشون بعد از ترجمه براتون به اشتراک بزارن ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .