dastanak ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 سلام اون نسخه که توی بازاچه هست با نسخه 1.5 سازگار نیست کار میکنه ولی عکس ها رو نشون نمیده این که من گذاشتم صد در صد سالمه و کار میکنه و عکس ها رو نشون میدهecartroundaboutcarousel.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hossein_1363 ارسال شده در دی 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2013 سلام اون نسخه که توی بازاچه هست با نسخه 1.5 سازگار نیست کار میکنه ولی عکس ها رو نشون نمیده این که من گذاشتم صد در صد سالمه و کار میکنه و عکس ها رو نشون میده آقا خیلی ممنونخیلی خوب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza986 ارسال شده در اسفند 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اسفند 16، 2013 پس چرا نمیگرده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
phenomenon ارسال شده در فروردین 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2014 اگر خودش هم می چرخید عالی میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 3، 2014 دست شما درد نکنه اما یه ایراد داره اینکه من فروشگاه رو رو کاتالوگ تنظیم کردم اما این ماژول اجناس رو با قیمت نشون میده !! ولی خیلی جالب و زیباست منتظر کارهای بعدی شما هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
0528shop ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2014 سلام این ماژول را نصب کردم دستتون درد نکنه خیلی زیبا و قشنگ بود امیدوارم در تمام کارهایتان موفق و سربلند باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fer0an ارسال شده در فروردین 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2015 سلام این ماژول رو روی پرستاشاپ 1.5.6.2 نصب کردم ، اما به هیچ وجه نمایشش نمیده.ایا قابل اجرا رو این ورژن نیست؟ باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fer0an ارسال شده در فروردین 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 کسی نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2015 تاپیک قدیمیه دوست من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .