alistanha ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 با سلام کسی می دونه این چیکار کرده؟!!! http://www.prestashop.com/forums/topic/128843-add-some-fields-into-contact-form-in-prestashop-1441/ میخوام چند تا قسمت به فرم تماس با ما اضافه کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 اره ماژول رو تغییراتی داده اگه به برنامه نویسی پرستا شاپ آشنا هستید راحت میشه انجامش داد وگرنه با مدیران انچمن یا جناب دانوش در ارتباط باشید براتون انجام بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2013 به فرم تماس با ما یسری فیلد اضافه کردهزیاد کار سختی نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alistanha ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 سلام. من در ادامه تلاشم برای اضافه کردن قسمت هایی به فرم تماس با ما موفقشدم که قسمت هایی را به قرم اضافه کنم و این اطلاعات هم در پنل مدیریت و هم در متن ایمیل نمایش داده میشه ما 1 مشکل دارم!!!!!فایل contactcontroler.php رو نمیتونم دست کاری کنم.درصورتی که هرگونه تغیری درشایجاد کنم صفحه سفیدمیشه و هیچی لود نمیشه(پرستا نسخه 1.5.2)ازدوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که کجای این کد ها مشکل داره؟(فایل پیوست روببینید.کد های اضافه شده رو بصورت کامنت گذاشتم)ممنونcontact form new codes.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 وقتی داخل فرم ارسال میکنید باید با متد زیر دریافتش کنید:Tools::getValue('name') مثال: Tools::getValue('companyname') نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .