adel28 ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 احتمالا یا آی پی نادرسته یا تنظیماتو داخل پیکربندی ماژول درست وارد نکردیدIP سرور تغییر کرده بود که درخواست اش را 2 روز پیش دادم.تنظیمات رو هم انجام دادم. از کجا می تونم بفهمم مشکل از کجاست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2013 باید با پشتیبان فنی بخش درگاه پرداخت آنلاین بانک مکاتبه کنید تا جایی که بنده اطلاع دارم تا بهتون بگن مشکل از کجاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amiralib ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 سلاممن از نسخه 1.5.4.1 استفاده میکنمو ماژول سامان 1.5 رو نصب کردممراحل خرید رو که میرم آخرین مرحله که از بانک برمیگرده به فروشگاه تو صفحه validate گیرمیکنه و صفحه سفید نشون میده (سفارش کنسل میشه)تو فایل error هم خطای زیر ثبت میشه :PHP Fatal error: Call to undefined method FrontControllerCore::preProcess() in /home/newshop/public_html/modules/samanpayment/controllers/front/samanController.php on line 24 اگر راهنمایی کنید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مهر 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 ماژول سازگار با نسخه 1.5.4 اپدیت شد میتوانید از پست اول در یافت کنید با تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amiralib ارسال شده در مهر 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2013 فایل جدید به خوبی کار میکنهمتشکرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 دوستان قیمت سایت من به تومان هست و موقع پرداخت درگاه بانک سامان هزینه را به ریال میاره.راهی (به جز تغییر قیمت سایت از تومان به ریال) برای تبدیل اش هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2013 سلامقسمت تبدیل نرخ ارز رو چجوری تنظیم کردید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در مهر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 سلامقسمت تبدیل نرخ ارز رو چجوری تنظیم کردید ؟منظورتون این قسمت هست؟ (عکس زیر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مهر 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2013 ریال باید 10 باشه دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در مهر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2013 ریال باید 10 باشه دوست عزیز10 کردم باز هم تغییری حاصل نشد.دوستان قسمت "ارز" رو هم تنظیم کردم ولی باز عمل تبدیل از تومان به ریال رو انجام نمیده!!!جای دیگری هم هست که باید تغییر کنه تا مشکل من برطرف بشه؟قیمت تو فروشگاه به تومان هست ولی هنگام پرداخت به ریال هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در مهر 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2013 یوزر نیم و پسورد هاست و ادمین رو بدید خدمت یکی از مدیران اگه فرصت کردند براتون بررسی کنند بحث از پرسش و پاسخ فراتر رفته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در مهر 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2013 یه سری از مشکلات درگاه سامان حل شد.فقط بعد از دریافت اطلاعات مربوط به کارت، در صفحه برگشت به فروشگاه پیغام خطای زیر دریافت می شود. مشکل از کجاست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 چرا پس از پرداخت موفقیت آمیز و پیغام "Transaction Completed. Go Tracking Order" به لینک دانلود دایرکت نمی شود.آیا امکان همچین کاری وجود دارد که مشتری پس از پرداخت و دیدن این صفحه به لینک خرید خود هدایت شود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در آبان 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 باید شخصی سازی صورت بگیره براتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در آبان 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2013 باید شخصی سازی صورت بگیره براتونیعنی برای این ماژول جایی برای تعیین لینک پس از تائید پرداخت قرار داده نشده است؟ هزینه شخصی سازی را پ . خ کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aslani2011 ارسال شده در آبان 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2013 با سلاممدتی است که در هنگام کلیک بر روی پرداخت بانک سامانhttp://ketabshop.ir/modules/samanpayment/payment.phpاین صفحه می آید Server errorReload Less The website encountered an error while retrievinghttp://ketabshop.ir/modules/samanpayment/payment.php. It may be down for maintenance or configured incorrectly.Error code: 500لطفا کمک بفرمایید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در آبان 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2013 اطلاعات ادمین و هاست ارسال بفرمایید در اسرع وقت رسیدگی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amiralib ارسال شده در فروردین 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2014 دوستا من از وقتی سرور رو تی دادم این مژول لود فوق العاده زدی از سرو مگیره .... وقتی میخواد کانفیرم کنه شاید حدود 2 دقیقه طول بکشه بعضا !!!به نظر از چی میتونه باشه ؟ برای این ماژول باید از CURL در سرور استفاده کنیم یا CURL SSL ؟من فکر کنم تنها تفاوت در کانفیرم PHP این میتونه باشه متکشرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2014 اینو باید از سرورتون جویا بشیدCurl ssl باید باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در فروردین 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2014 دوستان اطلاعیه جدید بانک سامان برای فروشگاه های اینترنتی دیروز منتشر شد.فایل مربوطه پیوست شد. طبق این نامه تغییراتی در درگاه بانک سامان ایجاد شده که فروشگاه ها فقط تا 15 روز وقت دارند تغییرات را اعمال کنند.این تغییرات در مورد پکپارچه شدن درگاه های اینترنتی در طرح شاپرک است. فروشگاه های اینترنتی که از این درگاه استفاده می کنند چه باید بکنند؟چطور باید تغییرات روی مازول اعمال بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 با سلام لطفا لینک های جدید را برای من ارسال کنید تا اصلاح بشه و دوباره استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در فروردین 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2014 با سلام لطفا لینک های جدید را برای من ارسال کنید تا اصلاح بشه و دوباره استفاده کنیدآقای شریفیلینک جدید در عکس پیوستی موجود می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در فروردین 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2014 ماژول برای نسخه 1.5 به روز شد از پست اول دانلود کرده و تست کنید در صورت بروز مشکل اطلاع دهید با تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adel28 ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 ماژول برای نسخه 1.5 به روز شد از پست اول دانلود کرده و تست کنید در صورت بروز مشکل اطلاع دهید با تشکر از شماروی نسخه 1.5.2.4 نصب کردم.1- در صفحه ای که باید روی لوگوی بانک مربوطه کلیک کنیم تا به درگاه بانک سامان هدایت بشه، لوگو رو نشون نمیده.2- یه کالای 5000 تومانی در فروشگاه رو زده 165445000 ریال در صفحه اصلی پرداخت بانک سامان. رو ماژول قبلی بدون مشکل بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2014 نرخ ارزهاتون رو چک کنیدریال 10 و تومان 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده