shop13 ارسال شده در تیر 28، 2022 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2022 با درود و احترام در قسمت بومی سازی >> ترجمه ها، بعد از اصلاح و ترجمه برخی گزینه ها وقتی بر روی ذخیره میزنم با خطای 403 مواجه شدم، ارور لاگ رو که بررسی کردم خطایی در خط 143 فایل define.inc.php رخ داده define('_PS_MAGIC_QUOTES_GPC_', get_magic_quotes_gpc()); چطور می توانم این خطا را برطرف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 30، 2022 گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2022 متن خطا رو اینجا قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shop13 ارسال شده در مرداد 1، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 1، 2022 در 22 ساعت قبل، admin گفته است : متن خطا رو اینجا قرار بدید [06-Apr-2022 11:55:34 UTC] PHP Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/banomani/public_html/azforoshgah.ir/config/defines.inc.php on line 143 متن خطا در Error_log /* settings php */ define('_PS_TRANS_PATTERN_', '(.*[^\\\\])'); define('_PS_MIN_TIME_GENERATE_PASSWD_', '360'); if (!defined('_PS_MAGIC_QUOTES_GPC_')) { define('_PS_MAGIC_QUOTES_GPC_', get_magic_quotes_gpc()); } خط 139 تا 144 فایل defines.inc.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 8، 2022 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2022 نسخه دقیق پرستاشاپ و نسخه پی اچ پی رو هم بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .