vejdan ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 سلاممن چند ماهی هست سایت www.seryal-shop.ir اووردم بالا ولی هیچ خبری از حتی 1 بازدیدم نیست!!!اینکه بتونم سئو قالب یا هزینه کنم هم ندارم چون هچی داشتم گذاشتم پای این سایت:دوست عزیزم بهمان لطف کردن چند مورد برای اینکه بتونم سئو وبی داشته باشم بهم گفتم اگر میشد اینجا مینوشتمشون ولی خب امکانش نیست چندتا ازین موردها امکانش بود اعمال کردم اما بققیه نمیشه!!!من سایتهای زیادی سراغ دارم که هیچگونه تابعی ندارن ولی بازدیدشون عالیه!!!مر30 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 نیازی به هزینه برای سئو ندارید.در گوگل سایتتون رو ثبت کنیددر سایت هایی مثل شاپ کیپر و این انجمن معرفی کنید.نکات سئو پرستا رو رعایت کنیدکمتر کپی کنیدبیشتر به روز کنید.تصاویر بیشتری برای محصولاتتون بذارید.و خیلی نکاتی هست که میتونید رعایت کنید تا بازدید پیدا کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2013 مهم کمیت نیست دوست من کیفیته. این که خریدار واقعی بیاد توی سایت شما شرطه. وگرنه اگر فقط بحث بازدیدکننده باشه که این سایت های افزایش غیر واقعی رنکینگ هستن و مثلا 1000000 بازدیدم داشته باشید فایده نداره!1. دستی به سر و روی قالبتون بکشید (اگر بودجه ندارید واسه قالب اختصاصی هم نگران نباشید قالب رایگان هم زیاده!)2. مطالعه کنید. در مورد افزایش بهره وری فروشگاه، مشتری مداری، افزایش بازدید واقعی، جذب خریدار واقعی، سئو و ... کلی کتاب و ایبوک هست که میتونید مطالعه کنید. بعد از اون ها کتاب های مدیریت رو مطالعه کنید3. دانش فنی خودتون رو کمی بالاتر ببرید تا از پس کارهای خورده ریزه ی سایتتون بر بیاید و واسه ی یک کار ساده نیاز به هزینه نداشته باشید! (به طور مثال اگر توی جاده لاستیک ماشینتون بترکه و نتونید یک تعویض لاستیک ساده انجام بدید اون موقع است که هم کلی هزینه میره بالا هم وقتتون از دست میره!)4. همیشه خودتون رو جای مشتری بذارید. بعد از هر تغییری که روی فروشگاهتون انجام میدید از خودتون بپرسید اگر جای مشتری بودید آیا براتون دلنشین بود یا خیر؟ هیچ وقت از نگاه مدیر فروشگاه به سایتتون نگاه نکنید!5. سعی کنید محصولاتتون منحصر بفرد باشه! همیشه ایده های نو و جذابن که مورد استقبال قرار میگیرن!و خیلی موارد دیگه که در اثر تجربه به دست میاد و گفتنی نیست موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 نیازی به هزینه برای سئو ندارید.در گوگل سایتتون رو ثبت کنید.............. چه طوری آخه؟در سایت هایی مثل شاپ کیپر و این انجمن معرفی کنید.نکات سئو پرستا رو رعایت کنید .............. این نکات کجا گفته شدن؟کمتر کپی کنیدبیشتر به روز کنید.تصاویر بیشتری برای محصولاتتون بذارید.و خیلی نکاتی هست که میتونید رعایت کنید تا بازدید پیدا کنیدخیلی ، خیلی ممنون عزیز مهم کمیت نیست دوست من کیفیته. این که خریدار واقعی بیاد توی سایت شما شرطه. وگرنه اگر فقط بحث بازدیدکننده باشه که این سایت های افزایش غیر واقعی رنکینگ هستن و مثلا 1000000 بازدیدم داشته باشید فایده نداره!1. دستی به سر و روی قالبتون بکشید (اگر بودجه ندارید واسه قالب اختصاصی هم نگران نباشید قالب رایگان هم زیاده!) ............ به غیر از بازارچه جای دیگری هم هست؟2. مطالعه کنید. در مورد افزایش بهره وری فروشگاه، مشتری مداری، افزایش بازدید واقعی، جذب خریدار واقعی، سئو و ... کلی کتاب و ایبوک هست که میتونید مطالعه کنید. بعد از اون ها کتاب های مدیریت رو مطالعه کنید3. دانش فنی خودتون رو کمی بالاتر ببرید تا از پس کارهای خورده ریزه ی سایتتون بر بیاید و واسه ی یک کار ساده نیاز به هزینه نداشته باشید! (به طور مثال اگر توی جاده لاستیک ماشینتون بترکه و نتونید یک تعویض لاستیک ساده انجام بدید اون موقع است که هم کلی هزینه میره بالا هم وقتتون از دست میره!)4. همیشه خودتون رو جای مشتری بذارید. بعد از هر تغییری که روی فروشگاهتون انجام میدید از خودتون بپرسید اگر جای مشتری بودید آیا براتون دلنشین بود یا خیر؟ هیچ وقت از نگاه مدیر فروشگاه به سایتتون نگاه نکنید!5. سعی کنید محصولاتتون منحصر بفرد باشه! همیشه ایده های نو و جذابن که مورد استقبال قرار میگیرن!و خیلی موارد دیگه که در اثر تجربه به دست میاد و گفتنی نیست موفق و پیروز باشیدواقعا از از صحبتهای ارزشمندت استفاده کردم داش،خب منم یک 3سالی میشه فروشگاه اینترنتی دارم.اینارو کم و بیش تجربه کردم. سوالی که الآن پیش رو هست اینه که :بحث این نیست که من بخوام فقط بازدید داشته باشم ولی خب معمولا فروشگاها 300-400 بازدید دارن که ازشون درصورت خوب بودن سایت و کامل بودن فروشگاه و آرشیو فیلم حالا برای کار ما 1 خرید میشه...امّا ببینید این سایت بازدید از قسمت آمارش 0 هست 2ماه که 0 هست!!! خب این یکم جای تامل و تعجب داره !!! میشه لطف کنید بهم کمک کنید که برای بالا بردن اطلاعات فنی خودم از چه سایتی میتونم استفاده کنم؟واگر بخوام آمارگیر سایت وبگذر پایین سایتم بذارم از کدام مسیر باید انجام بدم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 آمارگیر خود پرستاشاپ باید تنظیم بشه تا نشون بده و شاید بازه مشخصی رو انتخاب کردین که فقط بازدید اون بازه رو نشون میده . در کل باید از امارگیر گوگل یا وبگذری چیزی استفاده کنید . برای گذاشتن وبگذر هم میتونید اونو تو فایل footer.tpl و بالای خط نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 آمارگیر خود پرستاشاپ باید تنظیم بشه تا نشون بده و شاید بازه مشخصی رو انتخاب کردین که فقط بازدید اون بازه رو نشون میده . در کل باید از امارگیر گوگل یا وبگذری چیزی استفاده کنید . برای گذاشتن وبگذر هم میتونید اونو تو فایل footer.tpl و بالای خط نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 themes/prestashop/footer.tpl پس مشکل از فعال نبودن اونا بود همانطوری که حدس زده بودم ، خوبه لااقل مشخص شد از چیه که حتی یک بازدید هم نداشتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 مرسی ممنونببنید من برم به هاست بعد اون فایلی که فرمودینو سیو کنم ادیت کنم بعد اونجا پاکش کنم و دوباره آپش کنم همونجا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2013 بله همینکارو بکنید و تو همون پوشه جایگزین کنید و بعد کامپایل اجباری روشن کنید از مدیریت/تنظیمات/کارایی ها . بعد برین و تو سایتتون اگه دیدین همه چی اوکیه برگردین و کامایل رو خاموش کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2013 نیازی به هزینه برای سئو ندارید.در گوگل سایتتون رو ثبت کنید.............. چه طوری آخه؟در سایت هایی مثل شاپ کیپر و این انجمن معرفی کنید.نکات سئو پرستا رو رعایت کنید .............. این نکات کجا گفته شدن؟کمتر کپی کنیدبیشتر به روز کنید.تصاویر بیشتری برای محصولاتتون بذارید.و خیلی نکاتی هست که میتونید رعایت کنید تا بازدید پیدا کنیدخیلی ، خیلی ممنون عزیز مهم کمیت نیست دوست من کیفیته. این که خریدار واقعی بیاد توی سایت شما شرطه. وگرنه اگر فقط بحث بازدیدکننده باشه که این سایت های افزایش غیر واقعی رنکینگ هستن و مثلا 1000000 بازدیدم داشته باشید فایده نداره!1. دستی به سر و روی قالبتون بکشید (اگر بودجه ندارید واسه قالب اختصاصی هم نگران نباشید قالب رایگان هم زیاده!) ............ به غیر از بازارچه جای دیگری هم هست؟2. مطالعه کنید. در مورد افزایش بهره وری فروشگاه، مشتری مداری، افزایش بازدید واقعی، جذب خریدار واقعی، سئو و ... کلی کتاب و ایبوک هست که میتونید مطالعه کنید. بعد از اون ها کتاب های مدیریت رو مطالعه کنید3. دانش فنی خودتون رو کمی بالاتر ببرید تا از پس کارهای خورده ریزه ی سایتتون بر بیاید و واسه ی یک کار ساده نیاز به هزینه نداشته باشید! (به طور مثال اگر توی جاده لاستیک ماشینتون بترکه و نتونید یک تعویض لاستیک ساده انجام بدید اون موقع است که هم کلی هزینه میره بالا هم وقتتون از دست میره!)4. همیشه خودتون رو جای مشتری بذارید. بعد از هر تغییری که روی فروشگاهتون انجام میدید از خودتون بپرسید اگر جای مشتری بودید آیا براتون دلنشین بود یا خیر؟ هیچ وقت از نگاه مدیر فروشگاه به سایتتون نگاه نکنید!5. سعی کنید محصولاتتون منحصر بفرد باشه! همیشه ایده های نو و جذابن که مورد استقبال قرار میگیرن!و خیلی موارد دیگه که در اثر تجربه به دست میاد و گفتنی نیست موفق و پیروز باشیدواقعا از از صحبتهای ارزشمندت استفاده کردم داش،خب منم یک 3سالی میشه فروشگاه اینترنتی دارم.اینارو کم و بیش تجربه کردم. سوالی که الآن پیش رو هست اینه که :بحث این نیست که من بخوام فقط بازدید داشته باشم ولی خب معمولا فروشگاها 300-400 بازدید دارن که ازشون درصورت خوب بودن سایت و کامل بودن فروشگاه و آرشیو فیلم حالا برای کار ما 1 خرید میشه...امّا ببینید این سایت بازدید از قسمت آمارش 0 هست 2ماه که 0 هست!!! خب این یکم جای تامل و تعجب داره !!! میشه لطف کنید بهم کمک کنید که برای بالا بردن اطلاعات فنی خودم از چه سایتی میتونم استفاده کنم؟واگر بخوام آمارگیر سایت وبگذر پایین سایتم بذارم از کدام مسیر باید انجام بدم؟؟؟بهمن جان من وبگذروگذاشتم ولی خب جاش بده حالا وقت کردی 1 نگاه بنداز،اگر تونستی به سوالهای قرمز منم جواب بدهمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 بـــــــــــــــــــــالــــا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 از کجا مشه فهمید که مثلا یک محصول هنگام پیداشدن توسط گئگل چی نشون داده میشه؟در صفحه جستجوی گوگل کدوم بخش نشون داده میشه توضیح کوتاه یا توضیحات؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 کاش یکی جواب میداد که ما بتونیم محصولاتمونو وارد کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 از کجا مشه فهمید که مثلا یک محصول هنگام پیداشدن توسط گئگل چی نشون داده میشه؟در صفحه جستجوی گوگل کدوم بخش نشون داده میشه توضیح کوتاه یا توضیحات؟عنوان متا و توضیحات متا در جستجوی گوگل ظاهر میشه . حالا اگه اینا رو خالی بذارید چرت و پرت نوشته میشه تو گوگل و بازدیدکننده رو لینک سایت شما کلیک نمیکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 از کجا مشه فهمید که مثلا یک محصول هنگام پیداشدن توسط گوگل چی نشون داده میشه؟در صفحه جستجوی گوگل کدوم بخش نشون داده میشه توضیح کوتاه یا توضیحات؟عنوان متا و توضیحات متا در جستجوی گوگل ظاهر میشه . حالا اگه اینا رو خالی بذارید چرت و پرت نوشته میشه تو گوگل و بازدیدکننده رو لینک سایت شما کلیک نمیکنه .اگر بخواهیم در اینصفحه http://seryal-shop.ir/7-serial به طور پیشفرض سریالها یا محصولات به ترتیب جدیدترین اضافه بشه چه باید کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 از مدیریت /تنظیمات/محصولات نحوه چیدمان رو عوض کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 مرسی داداشاز کجا مشه فهمید که مثلا یک محصول هنگام پیداشدن توسط گوگل چی نشون داده میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 دوست عزیز یک سوال رو دو بار و سه بار و .. نپرسین چون باعث به هم ریختگی انجمن میشه ، اینو پرسیدین و جواب هم گرفتین که عنوان متا و بعد زیرش توضیحات متا تو گوگل ظاهر میشه . اینا خالی باشن تو ابتدای صفحه هر چی باشه اونو مینویسه . برای دیدنش هم فقط یک راه دارین و اونم جستجو در گوگله ! ( البته اگه بتونید محصول خودتون رو تو جستجوی گوگل پیدا کنید !!! ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 معمولاً توضیحات متا و یا بخشی از متن که منطبق با جستجو هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .