sharno ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2013 با سلامدوستان من سوالي داشتم در مورد پشتيبان گيري ببينيد من از كل هاست خوب بك اپ مي گيرم و فايل سي اس وي هم براي محصولاتم دارم - اما اگر مشكلي براي محصولات پيش بيايد فايل سي اس وي مشخصات را ندارد و اگر نخواهم به كل فايل بك اپ مراجعه كنم ايا راهي هست كه من از كل محصولات و مشخصات و عكس هايش بك اپ داشتم باشم و فقط اينها رو بتونم اپلود كنم به صورت بخش بخش يا كلا؟ ممنون مي شم راهنمايي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 اين امكان وجود ندارد كه پاسخي دريافت نشده است؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 از قسمت وارد سازی csv میتونید استفاده کنید ولی با حروف فارسی مشکل داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 میشه براش یه برنامه ای یا ماژولی نوشت ولی خود پرستا با فارسی مشکل داره تو 1.4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharno ارسال شده در اردیبهشت 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2013 نهايتا يعني نميشه ؟ من فايل سي اس وي دارم بر فرض كه عكس ها رو هم توش بگزارم اما توضيحات رو. چه كنم؟من يك بار در هنگا بارگزاري فايل سي اس وي به جاي قرار دادن در بخش محصولات در شاخه ها بارگزاري كردم همه چيز بهم خورد با هزار مشكل برگردوندم اگر بك اپ جدا محصولات مي شد گرفت مشكلي از اين بابت نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .