shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 سلام به همه کاربرهای پرستاشاپمن به تازگی دارم یه فروشگاه با پرستا راه میندازم، به یه سری مشکل و سوال برخوردمدر فروشگاه قبلیم از اسکریپت سبد خرید استفاده کرده بودم و خیلی اسکریپت های مختلف خودم بهش اضافه کرده بودم، مثل منون بالای صفحه و جی کوئری تب و چندتای دیگهاینم آدرس سایت قبلیمه http://Ekalabay.com الان سوالم اینه که آیا میشه به پرستا هم اسکریپت اضافه کرد ؟مثلا من میخوام یه منوی حرفه ای برای پرستا بسازم با نرم افزار Sothink Dhtml Menu تو اینترنتم یه سرچی زدم مثل اینکه میشه ولی بلد نیستم باید کد ها رو کجا اضافه کنممصلما منویی که میسازم داینامیک نیست و هر وقت شاخه جدیدی بخوام بهش اضافه کنم از بیرون و از خود نرم افزار بالا باید این کارو بکنم ( که مهم نیست )فقط میخوام بدونم آیا این امر ممکنه و میشه این کار رو کرد ؟ممنون میشم راهنمایی بدین شروین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 دوست خوبم پیاده کردن قابلیت های این چنینی به صورت استاتیک به یک سیستم ماژولار کاری کاملا غیر منطقی و غیر معقولهماژول منوی بالای سایت در بازارچه موجوده و میتونید استفاده کنید به صورت کاملا داینامیک!در بازارچه یک گشت و گذاری بکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 ممنون از شمارفتم توی بازارچه، من از نسخه 1.5 استفاده میکنم، و به دنبال یک مگا منو هستم، الانم این تمپلیت رو دارم و منوش خوبه ولی نتونستم درستش کنم فعلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 چیزی که شما میخوای به بخش ماژول مربوطه همون امکانات اضافی باید اول یاد بگیری ماژول نویسی برای پرستاشاپ رو بعد هر چیزی رومیشه بهش داد فقط روند کار رو باید بلد چی کجا باشه و اینکه جناب ادمین هم درست میگن هیچ دلیلی نیست که سایتی دینامیک رو وقتی میشه دینامیک کردجرا استاتیک موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .