shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 سلام من یه ماژول نصب کردم که به طور پیشفرض زبانش انگلیسیه، ولی تو زیر شاخه های پوشه اون فایل ترجمه فارسی هم هست، چطور میتونم زبانشو ست کنم رو فارسی ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 فایل فارسیشو باز کنید ببینید داخلش ترجمه هست یا خیر؟ احتمال میدم اون فایل به صورت خودکار ایجاد شده و داخلش ترجمه ای وجود نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 چرا، توش ترجمه وجود داره، فقط باید یه جوری ست بشه که بلد نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 وقتی زبان فروشگاهتون روی فارسی قرار بگیره ماژول خودش به صورت خودکار زبانش روی فارسی قرار میگیره نیازی به ست کردن نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 بومی سازی زبانها تو این قسمت زبان فارسی انتخاب شده دیگه، جای دیگه ای هست که باید برم ؟زبان فروشگاهم فارسیه و همه چی راست چینهدارم روش کار میکنماینم لینکشhttp://irdent.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 فکر میکنم اون فایل ترجمه ش مشکل دارهبه "ابزارها -> ترجمه ها" برید و به بخش ترجمه ی ماژول ها مراجعه کنید. در اونجا نام ماژول مورد نظرتون رو انتخاب کنید و ببینید اگر فیلد خالی داره ترجمه ش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 ادمین عزیز ممنون بابت راهنماییاتونولی هاستم نمیزاره فایل ترجمه رو از طریق پرستا باز کنم، حجمش زیاده، پیام هشدار میدهحالا یه خورده باهاش ور میرم اگه به نتیجه ای رسیدم اینجا مطرح میکنمادمین عزیز ممنون بابت راهنماییاتونولی هاستم نمیزاره فایل ترجمه رو از طریق پرستا باز کنم، حجمش زیاده، پیام هشدار میدهحالا یه خورده باهاش ور میرم اگه به نتیجه ای رسیدم اینجا مطرح میکنمادمین عزیز ممنون بابت راهنماییاتونولی هاستم نمیزاره فایل ترجمه رو از طریق پرستا باز کنم، حجمش زیاده، پیام هشدار میدهحالا یه خورده باهاش ور میرم اگه به نتیجه ای رسیدم اینجا مطرح میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 روی لوکال پرستا رو نصب کنید. ماژولتون رو هم روی لوکال بریزید و از طریق همون لوکال ترجمه ش کنید و سپس فایل fa.php ش رو به فولدر ماژول روی هاستتون انتقال بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2013 آفرین ایده خیلی خوبی بود، همین کارو میکنم سپااااااااااااااس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .