masoudies ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 14، 2013 سلامدر قالب پیشفرض پرستا 1.5، سبد خرید مشتری در بالای صفحه سمت چپ قرار داره.چطوری میشه اون رو به یکی از بلاک های سمت راست و چپ مانند دسته ها انتقال داد؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 سلامدر قالب پیشفرض پرستا 1.5، سبد خرید مشتری در بالای صفحه سمت چپ قرار داره.چطوری میشه اون رو به یکی از بلاک های سمت راست و چپ مانند دسته ها انتقال داد؟تشکربنده این کار انجام دادم: روش:در بخش مدیریت از منوی ماژول گزینه جایگاه ها رو انتخاب کنید.و سپس کلید "نشاندن یک ماژول" رو بزنید.از بخش ماژول گزینه سبد خرید رو انتخاب کنید.و از بخش جایگری در گزینه DisplayRightColumn برای سمت چپ برای Left برای سمت راست...(در فارسی برعکسه)و ذخیره کنید.بقیه ماژول ها هم به همین ترتیب... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nazaninahadi ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 سلامدر قالب پیشفرض پرستا 1.5، سبد خرید مشتری در بالای صفحه سمت چپ قرار داره.چطوری میشه اون رو به یکی از بلاک های سمت راست و چپ مانند دسته ها انتقال داد؟تشکربنده این کار انجام دادم: روش:در بخش مدیریت از منوی ماژول گزینه جایگاه ها رو انتخاب کنید.و سپس کلید "نشاندن یک ماژول" رو بزنید.از بخش ماژول گزینه سبد خرید رو انتخاب کنید.و از بخش جایگری در گزینه DisplayRightColumn برای سمت چپ برای Left برای سمت راست...(در فارسی برعکسه)و ذخیره کنید.بقیه ماژول ها هم به همین ترتیب... روشی که گفتین عملی نیست.این اخطار رو میده:نمی توان این ماژول را به این هوک منتقل کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 روشی که گفتین عملی نیست.این اخطار رو میده:نمی توان این ماژول را به این هوک منتقل کرد.من خودم انجام دادم! البته پرستا 1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr_noori ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 با سلام، من مراحل فوق را انجام دادم و بلوک نمایش داده شد، ولی رنگ فونتهای داخل بلوک سفید هست و background سایت روشنچگونه می توانم رنگ فونت بلوک را مشکی کنم؟www.mehtar.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در دی 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2013 با سلام، من مراحل فوق را انجام دادم و بلوک نمایش داده شد، ولی رنگ فونتهای داخل بلوک سفید هست و background سایت روشنچگونه می توانم رنگ فونت بلوک را مشکی کنم؟www.mehtar.irنیاز هست که این جا ها رو به صورت زیر تغییر بدید: http://www.mehtar.ir/themes/vp_beststore/css/layouts.cssخط 359 قسمت مربوط به رنگ به این صورت تغییر کنه: color: #000000; خط 581 قسمت مربوط به رنگ به این صورت تغییر کنه:color: #000000; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr_noori ارسال شده در دی 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2013 با سلام و تشکرمورد دوم را در خط 588 تغییر دادمببخشید عبارت important! را بایستی حذف کنم؟ نمی دانم برای چه منظوری است! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr_noori ارسال شده در دی 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 23، 2013 سلام و تشکر از راهنمایی ها یتان و برای تغییر رنگ فونت محصولات درون بلاک خط 284 را تغییر می دهیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2013 با عرض سلام در پرستا 1.5 کسی هست جواب بده مثل ... بگه از تو جایگاه بدون این همه پیچیدگی چجوری میشه سبد خرید را جا ب جا کرد ؟ در جوا اون دوستمون که گفته بود left باید بگم اولا شما مسول جواب دادن نیستید که آدرس اشتباه میدید ثانین همچین چیزی در قسمت جایگیری در نیست لطفا اگر کسی تجربه داره ج بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 29، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2013 دوست من من هیچ گزینه اشتباهی ندادماگر پیدا نمی کنید فقط دقت کم شماست بی ادبی شما رو هم پاسخ نمیدم سوالتون رو هم در همون تاپیک دنبال کنید Sent from my Xperia using tapatalk 4 Pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mr_noori ارسال شده در دی 30، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2013 سلام و تشکرمن از طریق تنظیماتی که در عکس پیوست قرار دادم، موراد زیر را درست کردم: تغییر رنگ متن روی دکمهجانمایی متن روی دکمهاندازه عرض دکمه پرداخترنگ دکمهسوالی داشتم: چگونه می توانم دکمه پرداخت را، وقتی موس روی آن می رود، شبیه حالتی کنم که روی دکمه های دیگر می رود درآورم؟ مثلا روی "مشاهده" یا "افزودن به سبد خرید" یا ...روی بقیه دکمه ها وقتی موس قرار می گیرد کمی تغییر رنگ می دهد.البته در قسمت button_order_cart:hover مسیر عکسی که در button_order_cart استفاده کردم، اونجا هم استفاده کردم، چون مسیر عکس دیگه ای مناسب با آن پیدا نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .