siamak_ramp ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 عرض ادب خدمت همه دوستان می خواستم راهنمایی بفرمائید چطور بخش مدریت محتوا رو راست چین کنم . ( تصویر رو ضمیمه کردم ) ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 این بخش از استایل بخش body فایل global.css درون قالب استفاده میکنه که در همه قالب های فارسی و راستچین این استایل دارای direction:rtl هستش ! و نمیتونه راستپین نباشه . میتونید اطلاعات مدیریت و هاست رو بفرستین باز نگاه کنم واستون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2013 ممنون دوست عزیز .. من این رو روی لوکال نصب کردم تمامی direction رو RTL کردم .. اما باز مثل اول هست .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siamak_ramp ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2013 راحتی نیست ؟ کد خاصی رو میشه قرار داد تو بخش HTML که راست چین نشون داده بشه ؟ اینطوری تایپ کردن خیلی عجیب میشه :-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2013 کلیدهایCtrl+Shift (هر دو سمت راست کیبورد) رو بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .