mokarx ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 اولش هر گزینه را کلیک می کردم در صفحه اصلی در جا می زدبعد درست شدسپس هر محصول را به سبد خرید اضافه می کردم صفر نشان می دادبعدش کلا فروشگاه غیب شد و فقط یه صفحه سفیدبه مدیریت می تونم وارد بشمشاخه ها موجود نیستندمحصولات درستندولی خود فروشگاه نمیادعجیبه!!!چیکار کنمhttp://hanim.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 مشکل از یک ماژول یا دستکاری ناشیانه قالب هستدیباگ رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 مشکل از یک ماژول یا دستکاری ناشیانه قالب هستدیباگ رو روشن کنیددر بخش مدیریت کارایی کامپایل اجباری را زدم شاید درست بشهمتاسفانه مدیریت هم صفحه سفید میاداین دیباگ کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 جستجو کنیدconfig/config.inc.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 جستجو کنیدconfig/config.inc.phpروشن کردمولی متاسفانه نشد که نشدموندم چیکار بکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 نشد یعنی چی؟ یعنی هیچ پیغامی در سایتتون نشون داده نشد بعد از روشن کردن دیباگ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2013 یک فایل ساده html روی سایتتون آپلود کنید ببینید کار میکنه یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 یک فایل ساده html روی سایتتون آپلود کنید ببینید کار میکنه یا نهاین خطا را می دهWarning: require(/home/hanimir/public_html/) [function.require]: failed to open stream: Success in /home/hanimir/public_html/classes/Autoload.php on line 113 Warning: require(/home/hanimir/public_html/) [function.require]: failed to open stream: Success in /home/hanimir/public_html/classes/Autoload.php on line 113 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/hanimir/public_html/' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hanimir/public_html/classes/Autoload.php on line 113 چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 کلا پوشه clacces را حذف و دوباره آپلود کردم درست شدستفاده از کش (حافظه نهان) را هم خاموش کردم چون خطا می دادفقط یه مشک دیگهباکس جستجو در صفحه اصلی بجای اینکه در وسط باشه روی لوگوی فروشگاه افتادهیک بار حذف و سپس نصبش کردم مشکل حل نشدممنون میشم راهنمایی کنیدhttp://hanim.ir/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 توصیه من دوست عزیز اول رو لوکال باهاش کار کن بعد انلاین و اینکه الان چیزی هم توش نیست قالب پیش فرض با امکانات پیش فرض کلا دوباره پرستاشاپ رو نصب کن و به هسته زیاد دست نزن و تی پی ال نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .