farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 دوستان سلام من تازه عضو این انجمن شدم و پرستارو نصب کردم اما یه مشکل بزرگ دارم من فروشگاهم ماله گیمه و توی هر دسته بازی های یک کنسول خاص رو قرار میدم اما تو صفحه اصلی فقط محصولات پرطرف دار رو نشون میده !! من یه ماژولی می خوام که جدیدترین محصول هایی رو که به هر شاخه اضافه کردم رو تو صفحه اصلی سایتم نشون بده مثلا ۱۰ تا جدید شاخه ایکس باکس ، ۱۰ تای جدید پی سی !!! مثل این فروشگاه www.gww.ir چون فک میکنم این فروشگاه هم cms پرستاس اگه استباه نکنم !! از دوستان میخوام کمک کنن !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 ماژول رایگانش در همین انجمن موجوده ، جستجو کنید پیدا میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 اقا تورو قران لینکش رو لطف کن به خدا دهنم اسفالت شد راستی مثه همون نمونه میشه سایتم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 نه اون فروشگاه پرستاشاپ نیست . سایتتون ای نشکلی خواهد شک : اینجا کلیک کنید ضمنا وقتی گفته میشه جستجو کنید یعنی اینکه برین صفحه اصلی ، مثلا دنبال ماژول میگردین ، برین به بخش ماژول های مثلا 1.4 . بعد لیست میشه همه چی براتون نگاه کنید و پیدا کنید . اینم لینک تاپیک مربوطه : کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 ممنون اما الان فروشگاه هم این طوری شد ؟ www.nf-game.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 نسخه های پرستاشاپ که باهم تفاوت دارند شما ماژول پرستاشاپ 1.4 رو میخواید رو پرستاشاپ 1.5 نصب کنید اول که ممکنه نصب نشه دوم که اگه نصب شد هم دقیقا اونی که شما مدنظرتونه نمیشه چون این قالب پیش فرض هست و اون سایت تمش طراحی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2013 خب امکانش هست واسم بنویسید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 سلاماین خدمت شمابی هزینهالبته پشتیبانی نداره چون وقت ندارم متاسفانهامیدوارم جواب بده ماژول محصولات شاخه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 اقا خیلی ممنون اما بعد از اپلود ماژول هیچی نمیاره تو لیست ماژول ها ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دوست عزیز اسم فایل رو ببیند بعدش که فایل اپلود شد تو قسمت ماژول ها یک سرچ بسیار عالی فرار داره اسم فایل رو الان شما باید دقیقا homeproductsرو سرج کنید میاد براتون بعد نصب کنید اینو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 حتی این ماژول رو zip کردم رفتم تو هاست اکسترکت کردم بعد انتقال دادم تو پوشه ماژول اما تو لیست ماژولم هیچی نمیاد ؟ به چه اسمی میاد تو لیست ماژول ها !! در ضمن من ماژول هام ۱۲۱ یکیه بعد اپلود هم ۱۲۱ یکیه !!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دوست اسم فولدر جی بود؟ مگه homeproductsنیست؟ اینو تو اون قسمت سرچی که ماژول ها داره سرچ کن میاد پست بالایی هم بهت توضیح دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 زدم نیست تو لیست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 سلام دیباگ رو روشن کن ببین خطایی نشون نمیده تو صفحه ماژول ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbodsh ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دیباگ چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 در انجمن جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .