dadashmohsen ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 برای راست چین کردن کافیه فقط چند ثانیه وقت بگذاریدفایل global.css موجود در پوشه ی themes/default/css/rtl باز کنیددر خط 88 کد زیر وجود دارد (بالای این کد به صورت توضیحات نوشته شده text) p {padding-bottom:20px} کد زیر را جایگزین کد بالا نمائید p {padding-bottom:20px; text-align:right !important} بعد از آن فایل را ذخیره کرده و آپلود نمائیدبه همین راحتی به همین خوشمزگیپودر کیک پرستاشاپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دوست عزیز این که نشد راستچین کردن !! اگه به همین سادگی بود که ..... در ضمن راست چین کردن چی ؟! وقتی تاپیکی میزنید واضح باشه اصلا معلوم نیست برای چی این تاپیک زده شده و چه کمکی به کاربران میکنه . قالب دیفالت که راستچینه خودش . تاپیک های مبهم و بدون اطلاعات مشخص پاک میشن . لطفا اصلاح کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadashmohsen ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 من همین قالب رو روی سایت خودم نصب کردمبخش توضیحات و مطالب مربوط به محصول راست چین نیستهر چی هم داخل سایت سرچ کردم، روشی برای راست چین کردن وجود نداشت و همه بدون نتیجه تموم می شددر ضمن من نوشتم راست چین کردن در قالب پیش فرضپس موضوع بحثم مشخصهادیتورهای بخش مدیریت هم راست چین نیست دوستانی هم که مشکل من رو در بخش ادیتور دارند می تونند این کار رو انجام بدنبه مسیر زیر برویدthemes/default/cssفایل global.css رو باز کنیدهمون چند خط اول کد زیر وجود دارهhtml{color:#000;background:#FFF;}این کد رو به کد زیر تغییر دهیدhtml{color:#000;background:#FFF;text-align:right}از این به بعد ادیتورهای سایتتون هم راست چین می شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 خوب دوست عزیز اینو باید مشخص میکردین تو همون پست اول که برای راست چین کردن ادیتور و توضیحات محصولات هست ، راستچین کردن در قالب پیشفرض که نشد اسم تاپیک . هیچ کس منظورتون رو اینجوری متوجه نمیشه . ممنون از مطلب مفیدتون اما اسم تاپیک رو درست کنید . تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dadashmohsen ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 من فک نکنم دسترسی داشته باشماگه مدیران می تونن ویرایش کنن ممنون می شمممنون از راهنمایی که کردین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
erfaan ارسال شده در بهمن 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2016 سلام منم بعد از آپدیت پرستاشاپ ادیتورم از حالت راستچین خارج شده این خط رو هم پیدا نکردم اگه ممکنه راهنمایی بکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2016 تاپیک مال سال 2013 است دوست من. احتمالا ارتقای خودتون رو به نسخه انگلیسی انجام دادید. تاپیک آموزش ارتقا رو مطالعه کنید تاپیک بسته شد واکنش ها : erfaan 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده