evenger ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 درود دوستان من پرستا 1.4.9 نصب کردم ولی موقعی که خرید مهمان رو فعال می کنم در انتها ارور city error میدهممنون میشم راه حلی پیش پا بذارن و یا اینکه نیاز به تغییراتی داره اعلام کنند. موفق و موید باشید یا حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 درود احیانا ماژول هموار یا فروتل یا ماژول مشابه رو نصب ندارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
evenger ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 درود احیانا ماژول هموار یا فروتل یا ماژول مشابه رو نصب ندارید؟درود استاد عزیز وقتت بخیر. ماژول فروتل رو روی پرستا دارم.اما یک سوالی واسه بنده پیش اومده. اونم اینه که چرا فروشگاه زیر این مشکل واسش پیش نیومده ؟؟؟ فروشگاه هیرکان گیمزممنون میشم راهنمایی کنید یا حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دوست عزیزم ماژول فروتل با پرداخت مهمان و پرداخت یک صفحه ای تا جایی که بنده میدونم مشکل داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
evenger ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 دوست عزیزم ماژول فروتل با پرداخت مهمان و پرداخت یک صفحه ای تا جایی که بنده میدونم مشکل داره موفق باشیددرود استاد حرفتون کاملا متین. ولی من در عجبم که چرا فروشگاه بالایی واسش این مشکل پیش نیومده ؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید یا حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 نمیدونم شما نسخه جدید فروتل رو که جناب معظمی گذاشته بودند نصب کردید؟ شاید مشکلتون حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در اردیبهشت 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2013 سلاممشکل استارتر با نصب نسخه جدید ماژول فروتل حل شده.لطفاً آخرین نسخه ماژول فروتل رو به بازارچه اضافه کنید (البته اگر قبلاً نکردید) و همچنین قرار بود نسخه جدید این ماژول سازگار با پرستا 1.5 و رفع محدودیت های فعلی توسط دانوش خان بیرون داده بشه. خبری نشد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2013 اقای معظمی متاسفانه او نسخه جدید که قبلا کار شده بود مشکل ایشون رو حل نکرد !! یعنی رو هاست و فروشگاه جواب نداد متاسفانه . چندین بار هم تست شد و این خیلی عجیبه که قبلا ما تست کرده بودیم و درست کار میکرد . برای ایشون من از فایل های ماژول توی بازارچه ( ماژول پیشین ) استفاده کردم + ویرایش دوباره در فایل tpl و فقط از فایل های js نسخه جدید ماژول استفاده کردم !! یعنی اینجوری فقط تونستم قابلیت خرید مهمان رو اضافه کنم . البته مهم نیست چون ماژول جدید که توسط دانوش نوشته شده تموم شده و در مرحله انتشاره ( تاریخ انتشار رو نمیدونم ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2013 ماژول آماده شده و چون شرکت فروتل پاسخ مناسب برای هزینه این ماژول رو ندادند این ماژول همین روزا با قیمتی مناسب منتشر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 ماژول شرکتهای واسطه باید رایگان باشه این دیگه از حداقل مواردیه که یک شرکت واسطه باید درک کنه! تعجب میکنم که شرکت فروتل حاضر نشده هزینه ارتقا و بهبود ماژول و سازگاری اون با نسخه 1.5 رو بپردازه.واقعاً جای تعجبه.فقط امیدوارم ماژول رو با قیمت مناسبی منتشر کنید. سپاس بابت زحماتتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .