ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2013 سلام به همه دوستانماژول رایگان و فارسی اسلایدر تبلیغات برای پرستاشاپ نسخه 1.5، به شما این امکان را میدهد که تصاویر تبلیغاتی خود را به همراه لینک مورد نظر در یکی از بلوکهای چپ یا راست سایت قرار دهید. میتوانید محصولات خود و یا دیگر سایتها را از این طریق تبلیغ نمائید. این ماژول به صورت رایگان عرضه میگردد و فاقد پشتیبانی میباشد. در صورت بروز مشکل، جهت سازگاری آن با قالب فروشگاهتان، میتوانید از طریق بازارچه و یا پیام خصوصی به مدیران انجمن، درخواست خود را اعلام نمائید.http://bazaar.presta-shop.ir/img/cms/compatible_1_5_icone.png لینک بــــــــازارچـــــــه رامتین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در دی 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2013 هیچ دمویی عکسی چیزی از این ماژول نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2013 سلامبه دموی قالب کامپیوتر سبز در امضای من مراجعه کنیددر ستون سمت راست ، این ماژول فعال شدهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
phenomenon ارسال شده در فروردین 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2014 سلام فکر کنم فایل اشتباه قرار داده شده باشه.این ماژول "حساب کاربری من" هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .