shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 سلاملینک های فوتر منو نگاه کنید، لینک های سمت چپ، اونایی که فارسیه روش برید ، بصورت علایم نشون میده در حالیکه لینکای وسطی رو درست نشون میدهکسی میتونه بگه مشکل از چیه ؟ترجمه نشدن کامل ماژول یا قالی یا چیز دیگه ؟ممنون http://www.irdent.comممنون دانوش جان ولی برای من مشکل داره، توی عکس ببین، من فقط سی اس اساشو تغییر دادم، پس چرا لینکای وسطی مشکلی ندارن آخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2013 مشکلی دیده نشد اما احتمالن به جای استفاده از سیستم ترجمه مستقیم فایل tpl رو ویرایش کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 برای بنده هم مشکل داره. فکر میکنم به طور مستقیم در tpl دست برده شده. فایل tpl ماژول اون قسمت رو با notepad++ باز کنید و Convert to UTF-8 رو بزنید (دقت کنید که ترجمه داخل فایل مشکل نداشته باشه) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 آخه اصلا ماژول نیازی به ترجمه نداشت! همه اون لینکا و نوشته ها بصورت اتوماتیک از پنل مدیریت ساخته شده و میشهفقط با کد rtl در نوشته های اطلاعات فروشگاه رو راست چین کردمو یه سری تغییرات دیگه در سی اس اس که توی این تاپیک بودمن خودم فکر میکنم مشکل از فونتاش باشه، چون بلد نیستم فونتا رو چجوری عوض کنم دقیقا، البته بازم مشکوکه چرا لینکای وسطی درستن ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 اون لینک ها زمانی این اتفاق براشون میوفته که تو تی پی ال از escape|'htmlall':'utf-8'استفاده نشده باشه یا به طور دستی تغییرات داده باشید همینطور که مدیر فرمودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 دوست من میدونم ادمین عزیز چی گفتن، فهمیدممن میگم من که چیزی رو ترجمه نکردم! نیازی به ترجمه نداشت این ماژول، فقط سی اس اسشو راست چین کردم همین!کلا این ماژول یه فایل تی پی ال داره اونم نیازی به ترجمه ندارهاینم اسم ماژولهمجانی برا دانلود پیدا میشهlofadvancecustomخواستین برای خودتونم امتحان کنین، خوبهشاید مشکلشو فهمیدیمبازم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 27، 2013 کاری که مهرشاد گفت رو انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 بازش کردم به همون فرمت ذخیره کردمش، با فایل اصلی جایگزین کردم، تغییری نکردراستی آقا مهرشاد کدوم کاربر بالاست ؟مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 آقا مهرشاد عزیز همان admin هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 سلام ماژول رو بذارید تا تست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 سلام ممنون از شمااینم ماژولlofadvancecustom.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2013 ماژول بسیار زیبا و بدرد بخوری است ممنون دوست عزیز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervin6623 ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 چی شد مشکل از فایل تی پی ال نبود نه ؟ماژول خیلی قوی و خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 این مقدار رو پیدا کنید{$item.link_item} و با این جایگزین کنید{$item.link_item|escape:'htmlall':'UTF-8'} تست نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alikh1360 ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 با سلام و تشکر از زحمات تیم پرستا یه مشکل دارم که البته از کم سوادی منه مشکل بزرگی نیست:وقتی سایتم رو با کروم باز می کنم در قسمت آدرس بار، آدرس صفحات فارسی به خوبی نمایش داده میشه اما وقتی اون آدرس رو توی یک فایل ورد یا مثلا متن ایمیل کپی می کنم به صورت درصد و ... نمایش داده میشه که در اپرا این مشکل وجود نداره، آیا باید تنظیماتی برای unicode انجام بدم؟ ممنون مثلا لینک زیر http://karajkala.com/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87/28-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D8%B3%D9%84%D8%B7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%84-3201.html که باید به صورت زیر نمایش داده باشهhttp://karajkala.com/خانه/28-تلفن-سلطنتی-آیدین-تل-3201.html اولی کپی آدرس از نوار آدرس گوگل کرومه و دومی کپی آدرس از نوار آدرس اپراممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 توی گوگل دنبال online url decode بگردید و اول دیکد کنید سپس جایی که میخواین کپی کنید. راه دیگه ای نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .