mt1360 ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 سلام من میخواستم از سایتم بکاپ بگیرم و مشکلی هم نبود ولی الان سایتم بهم ریخته و همه ستون ها و صفخه اصلی امدن به سمت چپ نمیدونم مشکل از چیه . من از پرستا 1.5 استفاده میکنم اینم آدرس سایتم http://www.gamekala.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 مشکلی مشاهده نشد! یبار کشتون رو پاک کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 مشکلی مشاهده نشد! یبار کشتون رو پاک کنید موفق باشیدسلام مشکل از ماژول ایجاد یک بلوک بود غیر فعالش کردم درست شد قبل از اینکه بکاپ بگیرم اونو نصب کرده بودم . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .