behnam7777 ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 بعد از فعالسازی URL آشنا تصاویر بند انگشتی صفحه اصلی سایتم را نشان نمی دهد لطفا کمکم کنید. با تشکر از شما اینم سایتم www.relaxdownload.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 یکبار روی ایجاد مجدد .htaccess کلیک کنید اگر مشکلتون رفع نشد از قسمت تنظیمات -> تصاویرمجدد بند انگشتی ها رو ایجاد کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam7777 ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 تشکر از اینکه پاسخ دادید من اینکارها رو انجام دادم ولی نتیجه ای نداد,ایجاد مجدد .htaccess همون خودش اتوماتیک ایجاد میشه یا دکمه ای هستش که باید بزنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 برای اطمینان میتونی فایل htaccess رو پاک کنی و در صفحه سئو روی ذخیره کلیک کنی تا دوباره ایجاد بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behnam7777 ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 همین کار هم انجام دادم ولی نشد ببخشید،ببخشید که اظهار نظر می کنم مشکل از هاستم نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 شما apache_mutiviews رو هم تیک بزنید ببینید درست میشهتنظیمات > سئو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atikar ارسال شده در فروردین 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2015 من تاویر بند انگشتیم اضافه نمیشهنه ارور میده نه هیچی ولی اضافه هم نمیشه!phonex.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .