esmojtaba ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 سلامسه تا صفحه ای که دارای ارور میباشند بعد از نصب پرستاشاپ آخرین نسخه برای من سفید میانبه غیر از این صفحات صفحه ی کارایی هم میزنم سفید میاددیباگ رو هم روشن کردم فایده نداشتهفقط اینکه من تازه پرستا رو نصب کردم و هنوز هیچ ماژول اضافه ای روش نصب نکردم و ماژول هایی که روش پیش فرض هست هم همونایی هست که فعالن و بقیه غیرفعالن و من هنوز به اونا دست نزدمتو انجمن گشتم اما اون چیزایی که پیدا کردم مشکل منو حل نکردخیلی ضروریه لطفا بهم کمک کنید تا این ارور هارو برطرف کنممن سرور مجازی با رم 2 گیگ و cpu 2 دارم که همه ی چیزای لازم برای پرستارو هم روش نصب کردمبا تشکرhttp://uploadtak.com/images/e659_Untitled.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 خطای اول "فشرده سازی و مخزن آفلاین مرورگر" که مربوط به سرور میشه"بهینه سازی اسمارتی" و "تریکیبات، فشرده کردن و مخزن آفلاین" هر دو در صفحه "کارایی ها" هستندبعد از روشن کردن دیباگ چه خطایی در صفحه سفید بهتون نشون میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 خطای اول "فشرده سازی و مخزن آفلاین مرورگر" که مربوط به سرور میشه"بهینه سازی اسمارتی" و "تریکیبات، فشرده کردن و مخزن آفلاین" هر دو در صفحه "کارایی ها" هستندبعد از روشن کردن دیباگ چه خطایی در صفحه سفید بهتون نشون میده؟مشکل همنجاس که هیچ خطایی نشون داده نمیشهفقط صفحه ی سفیده سفید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 واسه تست یبار پرستا رو در یه پوشه دیگه نصب کنید ببینید بازم مشکل داره یا خیر؟ اگر مشکل داشته باشه احتمالا مشکل از سرورتونه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 واسه تست یبار پرستا رو در یه پوشه دیگه نصب کنید ببینید بازم مشکل داره یا خیر؟ اگر مشکل داشته باشه احتمالا مشکل از سرورتونه موفق باشیدخیلی طول مبیکشه به خاطر اینکه سطح دسترسی همه ی پوشه هارو تغییردادم کردم 777 البته اونایی رو که گیر میدادرو 755 بودن اما قبول نمیکرد و یه ضربدر قرمز نشون میداد هنگام نصبراه دیگری وجود نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 کارتون فوق العاده اشتباه بوده! دسترسی فایل ها باید روی 644 باشه به غیر از پوشه upload، download و img که باید روی 755 یا 777 باشه!در مواقع مورد نیاز هم باید دسترسی پوشه config رو روی 755 بذارید تا بتونید تغییرش بدیدراهی غیر از نصب مجدد حداقل به ذهن بنده نمیرسه. یا نصب ناقص بوده احتمالا یا مشکل از سروره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 کارتون فوق العاده اشتباه بوده! دسترسی فایل ها باید روی 644 باشه به غیر از پوشه upload، download و img که باید روی 755 یا 777 باشه!در مواقع مورد نیاز هم باید دسترسی پوشه config رو روی 755 بذارید تا بتونید تغییرش بدیدراهی غیر از نصب مجدد حداقل به ذهن بنده نمیرسه. یا نصب ناقص بوده احتمالا یا مشکل از سروره موفق باشیدنه فایل ها همه روی 644 هستن فقط پوشه ها روی 777 قرار دارن فایل ها رو تغییر ندادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 پوشه هاتون رو هم روی 755 بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 پوشه هاتون رو هم روی 755 بذاریدمطمئنید بعدش مشکلی پیش نمیاد؟چون موقع نصب با اینکه روی 755 بودن پرستا تصب نمیشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 احتمالآ دایرکت ادمین دارید.پرمیشن پوشه ها را بزارید روی 757 شاد باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 احتمالآ دایرکت ادمین دارید.پرمیشن پوشه ها را بزارید روی 757 شاد باشیدنه کلکسو هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 به هر حال پرمیشن پوشه ها را روی 757 بذارید ببینید رفع میشه یا خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 به هر حال پرمیشن پوشه ها را روی 757 بذارید ببینید رفع میشه یا خیر.هنوز اون مشکل اولم برطرف نشدهیعنی در ابتدا که ادمین گفتن گذاشتمشون روی 755 اما بعدش دیدم خیلی از صفحه ها سفید میاناما الان مشکل فقط همون صفحات هستن که در پست اول توضیح دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 در صورت امکان آدرس سایت را بدید با اطلاعات لازم برای بررسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 در صورت امکان آدرس سایت را بدید با اطلاعات لازم برای بررسی.مشکلی نیست فقط شما سابقه ندارین تویه این انجمن میشه بگین چه راهی رو پیشنهاد میدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 سلاماررورهای ذخیره شده در سرور رو بررسی کنیدerror-logممکنه از اونجا بتونید به نتیجه برسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
daneshjoo ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 این که یا وایسی یکی از دوستان بیاد جوابتو بده یا از اول نصب کنی.سابقه هم به تعداد تاپیک نیست، وگرنه شما دو روز دیگه سابقت از من بیشتر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 سلاماررورهای ذخیره شده در سرور رو بررسی کنیدerror-logممکنه از اونجا بتونید به نتیجه برسیدبا تشکر از جوابتون error log ها را پیام خصوصی کردماین که یا وایسی یکی از دوستان بیاد جوابتو بده یا از اول نصب کنی.سابقه هم به تعداد تاپیک نیست، وگرنه شما دو روز دیگه سابقت از من بیشتر میشه منظوری نداشتم ببخشید ارور لوگ ها رو ارسال کردم برای رامتین ببینیم مشکل رو میتونن پیدا کنن اگه نشد مجبورم دوباره نصب کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 چرا پیام خصوصیتون رو بستید پس ؟به نظر من مشکل از دسترسی پوشه هاستبازم برای اطمینان، اررور ها رو اینجا بذارید تا مدیران نظر دقیق بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 چرا پیام خصوصیتون رو بستید پس ؟به نظر من مشکل از دسترسی پوشه هاستبازم برای اطمینان، اررور ها رو اینجا بذارید تا مدیران نظر دقیق بدنببخشید الان بازش کردمالان دارم سطح دسترسی همه ی پوشه هارو میزارم روی 757 ببینم درست میشه یا نهچرا پیام خصوصیتون رو بستید پس ؟به نظر من مشکل از دسترسی پوشه هاستبازم برای اطمینان، اررور ها رو اینجا بذارید تا مدیران نظر دقیق بدنببخشید الان بازش کردمالان دارم سطح دسترسی همه ی پوشه هارو میزارم روی 757 ببینم درست میشه یا نهالان همه ی پوشه هارو روی 757 قرار دادم متاسفانه مشکل حل نشدهدوستان لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 دوستان دوباره پرستاشاپ رو روی یه پوشه ی دیگه نصب کردم ولی همین سه تا لینک صفحه سفید میادلطفا کمک کنید و بگید چیا باید روی سرور فعال باشه تا اونا رو چک کنم ببینم همه ی چیزارو داره یا نه اگه امکان خاصی رو نداشته باشه میشه روی سرور نصب کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 کسی هست جواب مارو بده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 دسترسی پوشه ها 755فایل ها 644دسترسی پوشه های زیر: 666 یا 777uploadmodulesimg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .