mossi ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 سلام من دیروز هاست گرفتم یکی برام نسخه 1.4 را نصب کرد من دیگه به اون دسترسی ندارم . اگه میشه یکی بهم یاد بده چجوزی نسخه 1.5 را نصب کنم؟من درحد خیلی مبتدی هستم کمکم کنیدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 سلامآموزش تصویری نصب رو از بازارچه به صورت رایگان دریافت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 از راهنمای نصب موجود در بازارچه کمک بگیرید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 ممنون از کمکتون ولی نسخه 1.4 در من نصب هست میخوان ارتقاء بدم به نسخه 1.5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 ارتقا به نسخه 1.5 کمی پیچیده است و با این نسخه فارسی سازگار نیستدر نسخه های بعدی شاید اصلاح بشهبهتره از بازارچه درخواست بدید تا براتون ارتقاء بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 2، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 fبینید من هنوز محصولی نذاشتم اگه بشه 1.4 را پاک کرد و 1.5 را نصب کرد مشگلی نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 2، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2013 خوبهپس میتونید از آموزش تصویری استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 ممنون. پس چجوری نسخه 1.4 را پاک کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 خوب این که کاری ندارهکل فایلهای مربوط به اون و دیتابیسش رو از روی هاست حذف کنید و 1.5 رو نصب کنیداگه مشکلی دارید، میتونید از طریق بازارچه بسته نصب رو خریداری کنید تا مدیران محترم زحمت نصب رو بکشند براتونhttp://bazaar.presta-shop.ir/38-installing-and-upgrading نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 3، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 شرمنده من بلد نیستم میشه بگید چجوری از روی دیتا بیس و هاست پاک کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 در هاست که پوشه های مربوط به پرستا شاپ رو انتخاب میکنید و روی delete کلیک میکنید (یا آیکون حذف)برای دیتابیس هم کافیه وارد هاستتون که شدید روی phpMyadmin کلیک کنید و سپس روی نام دیتابیسی که برای پرستا شاپ ساخته اید کلیک کنید و باز که شد تمام جداول رو انتخاب کنید و with selected: رو روی drop بذارید و تایید کنیدحالا میتونید پرستا شاپ جدید رو با استفاده از همون دیتابیس قبلی نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .