vicente ارسال شده در خرداد 3، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2013 ماژول جدید فروتل دقیقا چه موقعی آماده خواهد شد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vicente ارسال شده در خرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 برای ماژول فروتل زحمت کشیدید ولی از رایگان به 34000 تومان خداییش یک گرونه !!!!لطفاً یک مقدار ارزونتر کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــد !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 دوست عزیز این قیمت 34000 هم با تخفیف های زیادی زده شدهیکماه درحال ساخت بود این ماژول که تمام مشکلات ماژول قبلی رفع بشه بدون دردسر نیز بشه نصب کرد دست به هسته هم نخوره و ....... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vejdan ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 آیا راهی نداره که ماژول با این امکانات برای هموار ساخته بشه و فرمش مثل همه فروشگاهای طرف قرارداد شرکت پست باشه ؟!البته فکر کنم هموار و آقای ملکی قبول کنن که هزینه قبول کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 دوست عزیر برای هموار نیز پیگیری میشه نتیجه به اطلاعتون میرسه حتما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pouyandesign ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 سلام . من این ماژول رو خریدم و نصب کردم یه سوال داشتم هزینه پست چطور محاسبه میشه ؟!چون برام عجیب بود که مثلا هزینه پست از تهران به زاهدان با از تهران به اصفهان واسه یه محصول چرا یکی هست !!؟؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 این نرخ در زمان انتخاب مستقیما اطلاعات از سایت فروتل وارد سایت میشه و نرخیه که اونا تعیین میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 نسخه رایگان برای 1.4 همچنان در دسترس هستمشکل جدی هم نداره ولی بسیار توصیه میشه که نسخه حرفه ای رو خریداری کنید.به زودی تاپیکی مربوط به فروتل ایجاد شده و این تاپیک حذف یا منتقل می گردد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
vicente ارسال شده در خرداد 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 نسخه رایگان برای 1.4 همچنان در دسترس هستمشکل جدی هم نداره ولی بسیار توصیه میشه که نسخه حرفه ای رو خریداری کنید.به زودی تاپیکی مربوط به فروتل ایجاد شده و این تاپیک حذف یا منتقل می گرددنسخه رایگان مشکل داره دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 نسخه رایگان دوست عزیز خیلی از سایت ها دارن باهاش کارمیکنن تغییری هم توش ایجاد نشده فقط دقت کنید طریقه نصب رو درست انجام داده باشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayt2020 ارسال شده در مرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2013 دوستان من با سیستم پستی پارس پیک کار می کنم کسی میتونه یه ماژول برای پارس پیک طراحی کنه هزینش هر چقدر باشه پرداخت میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .