Shockwave ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 سلام خسته نباشیدمن فروشگاه فیلم و سریال میخوام را اندازی کنم من یک سریال 7 dvd میشه اما داخل افزودن محصول چیزی به اسم تعداد محصول نداردباید کجا تعداد محصول را وارد کنم تا همان صحفه اصلی با کنار قیمیت بیاید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 میتونید از قسمت شخصی سازی محصول توضیحی با عنوان: تعداد دی وی دی = تعداد مورد نظراضافه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در خرداد 4، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 ممنون منظورتون انجایی که محصول اضافه میکنیم یک قسمت به نام شخصی سازی بود که داری فیلدهای فایل و فیلدهای متنی بود کردم نشدمیشه بیشتر کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2013 با شخصی سازی قالب ممکنه ، مبحث تخصصی هست و خودتون نمیتونید انجام بدین ، شما میخواین تعداد دی وی دی یک محصول رو تو صفحه اصلی زیر توضیحات کوتاه نشون بدین که این باید تو قالب براتون فراهم بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 روش یک: ابتدا به بخش ویژگی ها برید و ویژگی بسازید سپس محصول رو ویرایش کنیددوم فیلدهای مختلفی هستند که میتونید استفاده کنید و در صفحه محصول نمایش داده میشن:ارجاعوقتی موجود است نمایش داده شودبارکدو... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kavarshop ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 دوستان من همون کد مرجع رو میخوام بکنمش تعداد حلقه یعنی نامشو تغییر بدم کسی میدونه از کجا باید اینکار رو بکنم اگه میشه یه کم دقیق تر توضیح بدین یه سوال دیگه میخوام یه چیزی رو توی محصولات جداگانه حساب کنه مثلا قاب و برچسب جلوش بزنه بله یا خیر در صورت بله هزینه محاسبه بشه مثل این سایت http://asregame.com/divinity-original-sin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 بومی سازی / ترجمه ها . ترجمه قالب ، قالب خودتون ، زبان فارسی ، اصلاح ترجمه . بخش دوم سوال هم با ترکیبات ممکنه . وقتی محصولی میزنید بخش ترکیبات رو ببینید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .