soroush.r70 ارسال شده در خرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2013 من یه قالب درست کردم با html و css می خوام به جای قالب پیش فرض پرستا بزارم کسی می تونه راهنمایی کنه خیلی واجبه هزینه هم می دم فقط هزینه رو بگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2013 دوست عزیز قالب پرستاشاپ ساختار و سیستمش فرق میکنه و شما نمیتونید یک قالب اچ تی ام ال رو به جای قالب دیفالت بذارین . پرستاشاپ اختار قالبش براساس smarty و فایل tpl هست . تنها کاری که میتونید بکنید اینه که قالبی که طراحی کردین ارسال کنید از طریق بازارچه یا پیام خصوصی تا براتون تبدیل بشه به قالب پرستاشاپ . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soroush.r70 ارسال شده در خرداد 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 اگه خوذم بخوام یاد بگیرم باید به چه منبعی رجوع کنم و هزینه ی تبدیل قالب چقدره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 سلام تنها منبع در این زمینه، سایت اصلی پرستاشاپهhttp://doc.prestashop.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 با عرض پوزش از حذف پست دوست عزیزملطفا از اعلام قیمت در انجمن خودداری کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2013 سلاممهرشاد جان پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر قوانین رو به روز رسانی کنید و تغییرات رو به اطلاع همه برسونید تا این قبیل مشکلات پیش نیادموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
computerkala.ir ارسال شده در آبان 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 با سلام من از کاربران جدید پرستا هستم و مشکلی که توجهم رو جلب کرده اینه که اگر قالبی نصب بشه که دارای ماژول های خودش هست بعد شما بخوای از قالب قبلی استفاه کنی کل قالب بندی سایت بهم میریزه، بد نبود پرستا مشکلی برای این راه حل داشت یا شاید هم هست ولی من مظلع نیستم بهر حال اگز دوستان روشی برای برگرداندن ماژول ها و فرمت پیش فرض دارن لطف کنن بفرمایند تا استفاده کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 1، 2013 سلامدوست عزیز هر قالبی با یه سری ماژول سازگار میشه و شکل میگیرهمعمولا ماژولها همراه قالب ارائه میشن و اگه از طریق ماژول نصاب قالب نصب بشه، در محل خودشون قرار میگیرندولی فعال و غیر فعال کردن ماژولها رو باید خودتون انجام بدید و این نیازی به راه حل نداره چون قرار نیست هر روز قالب عوض بشهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 سلام ببخشید شاید سوالم خیلی ابتداییه، من در نصب قالب مشکل دارم. قالب ترمه رو از سایت دانلود کردم اما وقتی در بخش مدیریت فروشگاه مسیر : تنظیمات->قالب -> افزودن جدید رو می رم ، هیچ گزینه ای برای آپلود کردن قالب نمی بینم چطوری باید یه قالب رو در پرستا شاپ آپلود کرد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 دوست خوبم در انجمن جستجو کنید. اون بخش برای افزودن قالب جدید نیستقالبتون رو از طریق ماژول نصاب قالب (themeinstallator) باید نصب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rozha ارسال شده در فروردین 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2014 مرسی نصب شد. چقد این قالب ترمه قشنگه! بازم ممنون از راهنمایی هاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndesign ارسال شده در اسفند 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2017 متاسفانه موقع نصب قالب وقتی می خوام برم قسمت ماژول ها این صفحه میاد:لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم قسمت ماژول ها باز بشه http://uupload.ir/files/gwod_untitled.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2017 سلام مشکل از ماژول leoslidershow هست، از جایی که قالب رو تهیه کردید پشتیبانی بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndesign ارسال شده در اسفند 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2017 سلام مشکل از ماژول leoslidershow هست، از جایی که قالب رو تهیه کردید پشتیبانی بگیرید. این قالب رایگان بود که نصب کردم ولی تنظیمش نکردم که روی وب سایت قرار بگیره.نمی دونم باید چیکار کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndesign ارسال شده در اسفند 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2017 این قالب رایگان بود که نصب کردم ولی تنظیمش نکردم که روی وب سایت قرار بگیره.نمی دونم باید چیکار کنم. پوشه قالب و حذف کردم درست شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .