mt1360 ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 با سلام من در رابطه با قالب پیش فرض نسخه 1.5 چند تا سوال داشتم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم 1-میخواستم بدونم رنگ سفید قالب پیش فرض در 1.5 را میشه تغییر داد؟ 2-وقتی مشتری ثبت نام میکنه در تاریخ تولد سال شمسیه ولی ماه بصورت میلادی نشان داده میشه آیا راهی داره ماه را شمسی کرد؟ 3-ارقام در فایل pdf که برای فاکتور ایجاد میشه برعکس نشان داده میشه و کلا فونتش بد شکله . به فایل پیوست دقت کنید 4-شماره سفارش بصورت 9 حرف انگلیسیه آیا میشه تبدیل به عدد بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 1. بله اگر کمی html بلد باشید. آموزش هایی در انجمن هست2. در قالب پیش فرض شمسی است. قالب رو که عوض میکنید در بخش بومی سازی> ترجمه ها میتونید ترجمه کنید.3. فعلاً راهکاری نداره. فونت هم برای فارسی بهترین فونت موجود بود و فونت برای pdf فارسی کمیاب هست.4. تغییر در هسته هست که توصیه نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در خرداد 10، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 1. بله اگر کمی html بلد باشید. آموزش هایی در انجمن هست2. در قالب پیش فرض شمسی است. قالب رو که عوض میکنید در بخش بومی سازی> ترجمه ها میتونید ترجمه کنید.3. فعلاً راهکاری نداره. فونت هم برای فارسی بهترین فونت موجود بود و فونت برای pdf فارسی کمیاب هست.4. تغییر در هسته هست که توصیه نمیشه. با سلام در مورد گزینه 1 من در انجمن جستجو کردم و چیزی پیدا نکردم میشه توضیح کوتاهی بدید و یا لینک آموزش را قرار بدید. تشکر ممنون مشکل حل شددر انجمن یکی از دوستان ماژول تغییر رنگ پس زمینه را قرار داده بود و با اون براحتی میشه هر رنگی قرار داد. روی نسخه 1.5 هم جواب داد. اینم لینکش http://presta-shop.ir/forum/attachment.php?aid=522 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .