B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2013 یک اسکریپتی پیدا کردم که ادعا میکنه محصولات و تولیدکننده ها و شاخه ها و .. رو به صورت فایل اکسل خروجی میده و شما میتونید با اون محصولات رو خروجی بگیرین از نسخه 1.4 و به نسخه 1.5 منتقل کنید . یعنی فایل خروجی مناسب برای نسخه 1.5 پرستاشاپ میده . فرصت نکردم تستش کنم ، دوستان هر کی خواست تست کنه و نتیجه رو اعلام کنه .export1.4to1.5.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در تیر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2014 ممنون بهمن جان، فقط چه جوری باید نصبش کرد؟ به صورت ماژول باید ایمپورت بشه؟ یا روی هاست بریزیم و اجراش کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bimisagh ارسال شده در شهریور 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 سلامببخشید چطور میشه از اسکریپت ها استفاده کردممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 این مال خیلی وقت پیشه ، خودم هم تست نکردم اون موقع و معلوم نیست کار میکنه یا نه . واسه نسخه 1.4 هست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در شهریور 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2014 من همین الان تستش کردم و خطای زیر را نشان دادQuery Error: SELECT p.*, pl.name, GROUP_CONCAT(DISTINCT(cl.name) SEPARATOR ",") as categories, p.price, p.id_tax_rules_group, p.wholesale_price, p.reference, p.supplier_reference, p.id_supplier, p.id_manufacturer, p.upc, p.ecotax, p.weight, p.quantity, pl.description_short, pl.description, pl.meta_title, pl.meta_keywords, pl.meta_description, pl.link_rewrite, pl.available_now, pl.available_later, p.available_for_order, p.date_add, p.show_price, p.online_only, p.conditionFROM product p LEFT JOIN product_lang pl ON (p.id_product = pl.id_product)LEFT JOIN category_product cp ON (p.id_product = cp.id_product)LEFT JOIN category_lang cl ON (cp.id_category = cl.id_category)WHERE pl.id_lang = 1 AND cl.id_lang = 1 GROUP BY p.id_productTable 'u578894383_1.product' doesn't exist نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .