mehran2020 ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 با سلام و عرض ادب خدمت مدیران محترم و دوستان ارجمند من به تازگی فروشگاهم رو در آدرس Shop.EnglishPro.ir راه اندازی کردم. فقط یه مشکلی دارم. نمی خوام دسته بندی های محصولاتم با کلیک روی علامت + باز بشه می خوام همینطوری به صورت پیش فرض باز بمونن. لطفا کمک کنید چه جوری این کار رو بکنم. با تشکر و احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 خیلی ساده برین به پیکربندی ماژول شاخه ها . بعد اونجا انتخاب کنید که حالت پویا نباشه . همین ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در خرداد 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2013 خیلی ساده برین به پیکربندی ماژول شاخه ها . بعد اونجا انتخاب کنید که حالت پویا نباشه . همین !ممنون بهمن خان بابت راهنماییتون. ولی اینطوری زیر شاخه ها از شاخه های اصلی تفکیک نمی شن و همه مثل شاخه معمولی نمایش داده میشن. میشه بگین چه جوری میشه مثلا شاخه های اصلی رو Bold کرد که معلوم بشه چی به چیه. اینطوری مرتب تر هم میشه. یا اینکه همون علامت + باشه کنارش ولی زیر شاخه ها هم زیرش نشون داده بشن. میشه همچین چیزی؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 10، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2013 اگر قدری css بلد باشید با کمی دستکاری padding و margin و غیره میتونید ظاهر رو اصلاح کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .