mossi ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 سلام من قالب دوچرخه را خریدم از بازارچه ولی قالب خیلی بزرگه و از صفحه خارج میشه.چیکار کنم که قالب کلش در صفحه اجرا بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 آدرس سایتتون رو بدید تا بررسی بشه. قالب تست شده و مشکلی نداره. یا: مشکل از نحوه نصبتونهمرورگرتونه باید سایت رو دید تا بشه نظر داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 طراحی تم مونستر هست دیگه ، قالب هاش همش بزرگه ، یعنی در خارج از کشور دیگه رزولوشن 1024*768 استفاده نمیشه تقریبا و قالب هایی هم که زده میشه بزرگن اکثرا .فقط با شخصی سازی میشه درستش کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 11، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2013 آدرس سایتم:Www.metalshop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 سایتتون بالا نمیاد متاسفانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 مشکل رفع شد دوباره برید و خواهشی که دارم سریع جوابمو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 سایتتون دوست عزیز بالا نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 ببخشید هاستم مشکل پیدا کرده بود حل شد حالا برید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 مشکلی با فایرفاکس مشاهده نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 قالب رو بد نصب کردید. البته رزولوشنش درسته فقط بعضی ماژول ها در جای خودشون نیستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 نه ماژول هار خودم غیر فعال کردم اگه میشه مشکل منو حل کنید نه ماژول هارا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 دوست خوبم نگفتم ماژول ها رو چرا حذف کردید! اشاره من به ماژول پلاس 1، لینک های دائمی و ... بود که سر جای خودشون نیستند. مشکلی که خودتون مطرح کردید مشاهده نشد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 ببخشید چشم درستش می کنم ولی من توی سه تا کامپیوار دیدم که قالبم از صفحه میزنه بیرون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 با رزولوشن 768*1366 مشاهده شد و مشکلی دیده نمیشههمچنین با رزولوشن 900*1440 موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 ولی سیستم اگثر مردم 768*1024 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 میشه بدونم این آمار از کجا اومده؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 دوست عزیز اول هم بهتون گفتم و نیازی به ادامه این بحث نبود ، قالب ساختارش اینطوریه و این شکلی طراحی شده ( چون در خارج از کشور رزولشن 1024*768 دیگه استفاده نمیشه ) درست کردنش هم فقط با ویرایش تمام قسمت ها و ساختار قالب قابل انجامه . اگه خواستین از بازارچه درخواست بدین انجام میشه . با ادامه دادان این تاپیک به نتیجه ای نمیرسین . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در خرداد 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 میشه قیمتش را بگین چقدر میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2013 قیمت فقط در بازارچه و با استفاده از فرم تماس با ما ، اینجا خلاف قوانین انجمنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .