rayan ارسال شده در آبان 11، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2011 سلام دوستان من فايل اكسل دارم م يخواهم اطلاعات آن را كه حدود 10000ركورد است به فروشگاه وارد كنم لطفا راهنمايي كنيدممنونسلام دوست عزیز من یک فایل اکسل دارم که شاید حدود 10000 رکورد دارد که نام کتاب - نام نویسنده - شابک و همه فیلدهایی که برا ی فروشگاه نیاز است را اطلاعات 10000 کتاب را دارد حال م یخواهم این اطلاعات را وارد فروشگاه کنم ،این کار به صورت دستی امکان پذیر نیست خیلی وقت گیر خواهد بود .میخواهم در اینجا برای هر کتاب همین فیلد های که در اکسل هست را تعریف کنم و این فایل اکسل را ایمپورت کنم البته نمی دانم این کار به چه صورتی باید انجام شود و در واقع سایت من جوملا است و این فروشگاه را در کنار آن قرار دادم و دیتا بیس من mysql استممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2011 برای ایمپورت کردن دیتابیس لازمه که فیلهایی که توی فایل ضمیمه مشخص کردم رو به فایل اکسلتون اضافه کنید (منظورم اون بخش های آبی مشخص شده هستش) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2011 دوست عزیز راه دیگش اینه که خروجی csv بگیری و در قسمت کنترل پنل خود پرستا ایمپورت کنیدالبته تضمینی در مورد انتقال مطالب فارسی بصورت صحیح وجود نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proxima_p ارسال شده در آبان 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2011 من یک بار اطلاعات حدود ۱۰۰۰ تا کالا رو با Importer خود پرستاشاپ وارد کردم: Tools -> Import برای اطلاعات فارسی هم مشکلی نداشت، فقط توجه کنید که فیلد ID (اولین فیلد) توی فایل CSV تون باید خالی باشه وگرنه Importer قاطی می کنه! اگه مشکلی بود در خدمت ام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gereftar1364 ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 این یک نمونه فایلcsvاتفاقا به درد rayanهم می خوره، چون نمونه ارسالی محصولش کتاب است. در این پست هم یک سری توضیح در مورد چگونگی ساخت فایل csvدادم:http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=352 در ضمن این لینک هم یه نگاه بندازید آموزش ایمپورت کردنه:http://www.prestashop.com/wiki/Importing_Product_Data/ موفق باشید... 2.csv.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 لطفا بفرمائيد نحوه تهيه و ارسال مشخصات محصولات از طريق فايل csv چيه؟ سپاس با سلاماین کار خیلی راحته شما یه فایل توی notepadباز کن و عبارات زیر را توش تایپ کن:ali;zahra;;;maryam;hosseinالان این فایل را مثلا به نامtest.csvذخیره کنمی بینی که فایلت شبیه فایل های اکسل شده، توی اکسل باز کنیه رکورد داری که توش۶ تا ستونه ستون اول و دومش مقدار داره، ستون سوم و چارم نه و ستون نجم و ششم بازم مقدار داره توضیح: جداکننده مقادیر ستون ها از هم علامت;می باشد بنابراین وقتی دو تا از این علامت پشت سر هم بیاد یعنی یک ستون خالی بدون محتوا ایجاد می شود! به قسمت زیر در حالت مدیریتی برو:Tools -> importبرو، بعد از قسمتSelect which entity to importمحصول را انتخاب کنProductsیعنی می خواهی محصولات جدید ایمپورت کنی همانطور که می بینی در قسمتFields availableفیلدهای مورد نیاز را آورده که حتما باید در فایل ایمپورتی ات بصورت پشت سر هم موجود باشه این فیلدها اینهاست: ID;Active (0/1);Name *;Categories (x' date='y,z...);Price tax excl.;Tax rules ID;Wholesale price;On sale (0/1);Discount amount;Discount percent;Discount from (yyyy-mm-dd);Discount to (yyyy-mm-dd)Reference #;Supplier reference #;Supplier;Manufacturer;EAN13;UPC;Ecotax;Weight;Quantity;Short description;Description;Tags (x,y,z...);Meta-title;Meta-keywords;Meta-descriptionURL rewritten;Text when in stock;Text when backorder allowed;Available for order;Product creation date;Show price;Image URLs (x,y,z...);Delete existing images (0 = No, 1 = Yes)Feature;Available online only;Condition از قسمتSelect your .CSV file: نام فایل ایمپورتی ات را انتخاب می کنیواسه اینکه در مسیر ایمپورت ها نشونت بده باید فایلتو بذارش در مسیر:/nameshop/nameadmin/import نکته: من این کار را از طریق کدنویسی انجام دادم دیتابیسم که به فرمتmdbبود را تحلیل کردم و فیلدهای مورد نیاز بدرد بخورم را به حالتcsvفایلی کردمبین رکوردهات وقتی داری فایلتو می سازی باید کد اینتر بخوره و من چون توی دلفی این کارو کردم کدش:#$D+#$Aهستتش اگه می خواین یه فایل نمونه براتون بفرستم تا یه نگاه بهش بنداز هم ایمپورتش کنید تا متوجه شید لطفا آدرس ایمیلتونو بدینچون من هر چی خواستم فایلو اینجا پیوست کنم نشد و خطا داد ببخشین اگه آشفته توضیح دادم چون نمی دونستم در چه حد می دونی...اگه سوالی بود در خدمتم[/quote'] اینجا باشه بهتره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali_tajik ارسال شده در دی 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2012 من از مجموع توضیحاتی که در انجمن در خصوص وارد کردن گروهی محصولات بود هیچ نتیجه و جوابی بدست نیاوردم. ای کاش دوستان یک فایل نمونه csv برای استفاده قرار می دادند. ممنون از همه دوستانی که کمک می کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 من كه هر كاري ميكنم نميتونم نوشتهاي فارسي رو وقتي كه فايل رو آپلود ميكنم تو قسمت پیش نمایش ببینم انگلیسی ها هستند و لی فارسی ها نیستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 کلا ایمپورتر با فارسی مشکل داره نمیدونم این دوستمون چطوری ایمپورت کردید که جواب گرفته! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .