abrang ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 سلام من برای ارتقا از پرستاشاپ ورژن 1.4.6 به 1.5.2، ماژول 1-click Upgrade رو نصب کردم و همه The pre-Upgrade checklist هم تیک خورده و سبز هستند اما زمانی که روی دکمه upgrade prestashop now میزنم ، این دکمه کار نمیکنه ودر قسمت Version comparisonاین error نمایش داده میشه: Error: Unable to check md5 filesفکر میکنم ایراد از همین error باشه که نمیتون upgrade کنم ، میشه لطفا هر کس میتونه سریعا راهنماییم کنه ، خیلی عجله دارمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 به نظر میرسه سرورتون با سیستم md5 که مربوط به کدگذاری دیتابیس هست مشکل داره. با سرویس دهنده هاستتون تماس بگیرید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abrang ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 به نظر میرسه سرورتون با سیستم md5 که مربوط به کدگذاری دیتابیس هست مشکل داره. با سرویس دهنده هاستتون تماس بگیرید موفق باشید ممنون از پاسختون ،اما سرور مشکلی نداره ، راه حل دیگه ای میشه پیشنهاد بدید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 احتمال داره دسترسی برخی فایل ها درست نباشهفایل config/settings.inc.php رو بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .