esmojtaba ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 با سلاممن یک سری سی اس وی دارم از محصولاتم که تویه هر کودوم شاید تا هزار تا محصول وجود داشته باشهموقع وارد سازی این سی اس وی ها سرور not found میده(البته دقیقا یادم نیست شایدم time out)بعد از چک کردن یک سری محصولات وارد شدند ولی با این حال تعدایشون وارد نشدهچون باید کل محصولات وارد بشه من یه بار دیگه اون فایلو میخوام وارد کنم ولی محصولات بازم تکراری میادمخوام بدونم راهی هست که کلا این ارور مربوط به تایم اوت رو نده؟چون من شنیدم داخل اسکریپت تنظیماتی هست که اجازه میده 30 ثانیه این کار انجام بشهو بیشتر از اون اگه طول بکشه یه دفه تایم اوت میدهاولا میخواستم راهی پیدا کنم که محصولات تکراریم کامل حذف بشه و محصول تکراری اصلا وارد نشهثانیا میخواستم کمکم کنید در رابطه با وارد سازی csv های پرحجمچون برام خیلی ضروری هستشبه خاطر زحمات شما پشتیبانان پرستاشاپ فارسی واقعا ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 تا جایی که من میدونم مربوط میشه به تنظیمات سرور و باید از سرویس دهنده هاستتون بخواین این محدودیت رو موقتی برداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 تنظیمات سرور دستکاری شدتا حدودی درست شده خیلی ممنونفقط یه مشکل دیگهراهی برای حذف محصولات تکراری یا عدم ورودشون به پرستاشاپ هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 شما محصولاتتون رو پاک کنید و دوباره csv رو وارد کنید. ساده ترین راه همینه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 12، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 منظورتون رو گرفتممنتها کلا بین این محصولات ،محصولات تکراری هم هستمیخواستم بدونم آیا ماژول و یا راه یا تنظیمات خاصی برای حذف محصولات کاملا مشابه وجود داره؟با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2013 راه ساده اینه که با استفاده از اکسل اونا رو حذف کنید از فایل csv نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 یعنی فرمول خاصی داره واسه حذف فایل csv?میشه بیشتر راهنمایی کنید؟تویه هر فایل من حدود 1000 عنوان محصول دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 با سلامبنده هنگام وارد سازی یک فایل csv بعد از وارد سازی به بخش محصولات که میرم میبینم از هر محصول دو نسخه وجود دارهیعنی از هر محصول دوتا ادد شدهنمیدونم این مشکل واسه چیه چون من یک فایل csv رو یه بار وارد میکنمولی بازم این مشکل وجود دارهلطفا راهنمایی کنیدخیلی وقته میخوام محصولاتم رو تویه فایل csv وارد کنم فقط نکات زیرم هست که باید عرض کنم:1- موقع وارد سازی یه مقدار طولانی وقت میبره تا این وارد بشه بعد از اون ارور زیر رو میده:The connection was resetاما با این حال محصولات وارد میشن فقط از هر محصول دوتا2-اول فکر کردم چون فایل ها پرحجمن این مشکل رو دارم ولی وقتی که چک کردم با یک فایلی که فقط دوتا محصول داخلش بودهم هنگام وارد سازی ارورهThe connection was reset(البته بعد از چند لحظه)و هم مشکل تکراری بودن محصول وجود داشت طوری که 4 تا محصول وارد شدلطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 اگر کاملن مشابه باشه با یک ادیتور ساده مثل notepad++ میتونید از قابلیت replace all استفاده کنید و با یک فضای خالی جایگزینشون کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در خرداد 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2013 فکر کنم منظورمو متوجه نشدینخدممتون عرض کردماطلاعات وارد پرستاشاپ که میشنمحصولات تکراری هستنیعنی تویه فایل csv تکراری نیستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .