jackson ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 سلامظاهرا وقتی از نسخه قبلی 1.4 هم استفاده میکردم این مشکل بود و در نسخه 1.5 هم رفع نشده!اینکه وقتی محصول میزارم همیشه اولین محصولی که میزارم همیشه بالا میمونه و محصولات جدیدتر زیرش میان!http://www.shobadeha.ir/index.phpدرست توجه کنید مجموعه Chapters of Marc Spelmann توی فروشگاه اولین محصولی (یعنی قدیمیترین)هست که گذاشتم پس چرا همون بالا میمونه در حالی که باید آخر باشه!خواهشا بهم بگید چطوری ترتیبو درست کنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 این چیدمان پیشفرض پرستا هست. میتونید با قابلیت drag & drop محصول رو به بالای بقیه محصولات بکشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در خرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 این چیدمان پیشفرض پرستا هست. میتونید با قابلیت drag & drop محصول رو به بالای بقیه محصولات بکشید موفق باشیداگه 200 تا محصول رسید چی؟!!پس چطوری bazzar.presta-shop.ir اینجوری نیست و ترتیبش درسته؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 به تنظیمات > محصولات برید و چیدمان رو تغییر بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 برای نسخه 1.4 چندین مدل از ماژول محصولات پرطرفدار گذاشتیم تو انجمن که این ویژگی که شما میخواین رو داره فکر میکنممحصولات پرطرفدار تمام شاخه ها به صورت رندومنسخه جدید ماژول محصولات پرطرفدارمحصولات هر شاخه در صفحه اصلی برای نسخه 1.5 : ماژول محصولات شاخه ها البته لازمه بگم که هیچکدوم اینا پشتیبانی نداره چون رایگان عرضه شدههر مشکلی داشتید میتونید از طریق بازارچه درخواست بدیدموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در خرداد 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2013 چطوری Drag & Drop کنم برای جابجایی مکان محصولات؟من از نسخه 1.5 استفاده میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jackson ارسال شده در خرداد 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2013 ؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2013 ابتدا به ارسال بنده توجه نکردید. چیدمان قابل تغییر هست. البته روی تمام شاخه ها تأثیر میذارهدوم برای کشیدن و رها کردن کافیه به محصولات در بخش مدیریت برید و محصولات رو در بخشی که فلش های بالا و پایین دارند بکشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .