armanznd ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 سلام خدمت همه دوستان عزیز و گل خودم.من تو سایتم ماژول homenewproducts.zip رو نصب کردم.اما با مشکل بالا میاد.نسخه پرستا شاپم هم 1.4.6 هستش.الان میخوام مثل محصولات پر طرفدارم بالا بیاد.لطفا کمکم کنید.3-4 روز تو انجمن ها گشتم آخرش مشکلم حل نشد.قالب سایتم دارچینا هستشاینم ادرس سایتم : http://shop.bia2patogh.irممنون میشم کمکم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 سلاممن که مشکلی ندیدمهر دو تا ماژول نمایش داده میشهمشکلت رو دقیق توضیح بده دوست عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanznd ارسال شده در خرداد 15، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 سلاممن که مشکلی ندیدمهر دو تا ماژول نمایش داده میشهمشکلت رو دقیق توضیح بده دوست عزیزتو سایت خودم اگه دیده باشین قسمت محصولات پر طرفدار یه کادر بنفش داره که نوشته افزودن به سبد خرید.اما تو این ماژول(محصولات جدید) نشونش نمیده اون کادر رو و حتی افزودن به سبد خرید هم کار نمیکنه.میخوام دکمه مشاهده هم حذف بشهhttp://upload.tehran98.com/viewer.php?file=v3zedjll76zypjxbns0.png یه قسمت هم تو این عکس مشخص کردم میخوام حذف بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 15، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2013 هر قالبی با ماژول های مربوط به خودش منتشر میشه. برای سازگار شدن این ماژول با قالبتون میتونید به بهمن جان پیام بدید (با هزینه/رایگان) براتون درستش میکنن موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 فایل ضمیمه شده رو دانلود، از حالت زیپ خارج و در روت اصلی بریزین themes.zip لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanznd ارسال شده در خرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 فایل ضمیمه شده رو دانلود، از حالت زیپ خارج و در روت اصلی بریزین بهمن جان دانلود نمیشه.روت اصلی کجاست؟؟؟زیر دیپلم بگو عزیز لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 چی دانلود نمیشه ؟! فایل ضمیمه شده 6 نفر هم تا الان دانلود کردن!! روت اصلی یعنی public_html - یعنی همون پوشه ای که پرستاشاپ نصب شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanznd ارسال شده در خرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 چی دانلود نمیشه ؟! فایل ضمیمه شده 6 نفر هم تا الان دانلود کردن!! روت اصلی یعنی public_html - یعنی همون پوشه ای که پرستاشاپ نصب شدههمین فایل ضمیمه بهمن جان.فک کنم هر 6 نفر خودم باشماین ارور رو میده:502 Couldn't parse server headers The following error occurred while trying to access http://presta-shop.ir/forum/attachment.php?aid=1233: 502 Couldn't parse server headersچی دانلود نمیشه ؟! فایل ضمیمه شده 6 نفر هم تا الان دانلود کردن!! روت اصلی یعنی public_html - یعنی همون پوشه ای که پرستاشاپ نصب شدههمین فایل ضمیمه بهمن جان.فک کنم هر 6 نفر خودم باشماین ارور رو میده:502 Couldn't parse server headers The following error occurred while trying to access http://presta-shop.ir/forum/attachment.php?aid=1233: 502 Couldn't parse server headers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 مشکل از اینترنت شماست احتمالا ، چون دانلود میشه راحت . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armanznd ارسال شده در خرداد 16، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 مشکل از اینترنت شماست احتمالا ، چون دانلود میشه راحت .آهان مشکل از من بود.چون سایفون نصب بود دانلود نمیشد.میشه خواهش کنم ماژولو بهم بدین؟؟؟یعنی ماژول کامل شده.شرمنده به خدا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2013 دوست عزیز من فایل رو بهتون دادم باید تو روت اصلی بریزین مشکلتون حل میشه ،فایل کامل شده نداریم .ماژول که همونه ، این یک فایل به تم شما اضافه میکنه و کاری به ماژول نداره . تاپیک بسته شد چون مشکل حل شده . موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده