mt1360 ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 با سلام url های محصولات سایت من به طور مثال این شکله http://www.gamekala.ir/index.php?id_product=80&controller=product آیا راهی داره نام محصول هم در url دیده شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2013 سلامباید url آشنا رو فعال کنید (از قسمت سئو و urlها) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hashem40 ارسال شده در خرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2013 سلام من می تونم با چه هزینه ای یک فروشگاه مثل شاپز فا با داشتن سیستم همکاری در فروش و پرداخت آنلاین داشته باشم هزینه هاست دامین و... را حساب کنید کسی هست که به من کمک کنه؟راستی این پرستا انجمنش از کدوم شهر هست فروشگاش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .