gako666 ارسال شده در بهمن 22، 2022 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2022 سلام داخل پیکربندی قالب گزینه ای به نام " افزودن آیتم" هست که من کد اینماد رو اونجا نوشتم و دکمه رو زدم و کد اضافه شد مشکلم الان اینه که حالا این کد رو چطور میتونم تغییر بدم یا و حذفش کنم؟ هیچ دسترسی دیگه برا تغییرش نیست تو صفحه اصلی نمایش داده میشه ولی نه تو header و نه تو footer پیداش نکردم لطفا راهنمایی کنید...ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2022 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2022 هر قالبی با قالب دیگه متفاوته. از پشتیبانی قالبتون کمک بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gako666 ارسال شده در بهمن 23، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2022 در 15 دقیقه قبل، admin گفته است : هر قالبی با قالب دیگه متفاوته. از پشتیبانی قالبتون کمک بگیرید. اسم قالب default-bootstrap version 1.0 هست پشتیبانیش کجاست پیگیر بشم؟ ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gako666 ارسال شده در بهمن 25، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2022 کمک و راهنمایی لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2022 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2022 از این ماژول استفاده کنید و کد اینماد رو داخل اون قرار بدید: https://mypresta.eu/modules/front-office-features/html-box.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gako666 ارسال شده در بهمن 27، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2022 کمک و راهنمایی لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gako666 ارسال شده در بهمن 27، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2022 در 17 ساعت قبل، admin گفته است : از این ماژول استفاده کنید و کد اینماد رو داخل اون قرار بدید: https://mypresta.eu/modules/front-office-features/html-box.html متشکرم ولی مشکل من اینه که کدی که قبلا گذاشتم رو چطور حذف کنم میخوام کد اینماد رو کلا بر دارم از سایت ولی نمیدانم از کجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2022 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2022 در 3 ساعت قبل، gako666 گفته است : متشکرم ولی مشکل من اینه که کدی که قبلا گذاشتم رو چطور حذف کنم میخوام کد اینماد رو کلا بر دارم از سایت ولی نمیدانم از کجا شاید آدرس سایتتون رو بذارید بهتر بشه راهنماییتون کرد. من اصلا نمیدونم از کدوم قسمت کد نماد رو گذاشتید که الان حذفش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gako666 ارسال شده در بهمن 27، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2022 در 3 ساعت قبل، admin گفته است : شاید آدرس سایتتون رو بذارید بهتر بشه راهنماییتون کرد. من اصلا نمیدونم از کدوم قسمت کد نماد رو گذاشتید که الان حذفش کنید www.moghaan.ir آدرس سایت داخل پیکربندی قالب گزینه ای به نام " افزودن آیتم" هست که من کد اینماد رو اونجا نوشتم و دکمه رو زدم و کد اضافه شد مشکلم الان اینه که حالا این کد رو چطور میتونم تغییر بدم یا و حذفش کنم؟ هیچ دسترسی دیگه برا تغییرش نیست اسم قالب default-bootstrap version 1.0 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 28، 2022 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2022 آها شما از طریق ماژول themeconfigurator کد گذاشتید. یک عکس از پیکربندی ماژول ارسال کنید (مراقب باشید آدرس مدیریتتون اینجا نیافته) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gako666 ارسال شده در بهمن 28، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 29، 2022 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2022 عجیبه باید لیست بشه آیتم هایی که اضافه کردید و امکان حذفشون باشه نمیدونم چطور میشه کمکتون کرد نیاز به بررسی دقیق تر داره این موضوع. در صورت تمایل می تونید از بخش تیکت اقدام کنید: https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gako666 ارسال شده در بهمن 29، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2022 چشم... متشکرم از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .