nasserheidary ارسال شده در تیر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 با سلام من ماژول google+1 کلاسیک را در فروشگاهم نصب کردم اما بصورت ناقص دیده میشه یعنی هیچ دکمه ای نداره که کاربر روش کلیک کنه . این هم عکسش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 با استفاده از و پ ان تست کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در تیر 6، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 آره دانوش جان اونجوری هم تست کردم تفاوتی نداشت . بعدش من تو انجمن سرچ کردم ظاهراً این ماژول توسط آقا بهمن ترجمه شده و در تاپیک مربوطه گفتند اگر کسی در این مورد مشکلی داشت براش پیام خصوصی بفرسته حل میکنه . من یک کارمند با دسترسی به ماژولها ایجاد میکنم برای آقا بهمن میفرستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .