esmojtaba ارسال شده در تیر 6، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2013 با سلامنسخه ی پرستاشاپه من 1.5.2 هستشمشکل اینجاس که نگام ورود فایل csv دسته ها ،اصلا وارد نمیشوندبعد از اینکه گام بعد رو هم میزنم جاشون خالیه در عکس زیر مشخصه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در تیر 7، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 یکی یه چیزی بگه خیلی وقته پست گذاشتمکارم خیلی ضروریهراستی من با فایل منیجر خود کنترل پنل که فایل سی اس وی رو باز میکنم حروف ناخوانا هستند ولی با نت پد مشکلی ندارهاینم گفتم شاید ربطی داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 این قسمت پرستاشاپ با زبان فارسی مشکل داره و فعلا راه حلی براش ارائه نشدهفقط فارسی نیست، زبانهای روسی و چند زبان دیگه هم این مشکل رو دارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 اوکی ممنونیه سری دستکاری هایی کردم تا تونستم قضیه رو حل کنمخیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معظمی ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 اوکی ممنونیه سری دستکاری هایی کردم تا تونستم قضیه رو حل کنمخیلی ممنونسلام رسم پسندیده بر اینه که وقتی مشکلتون برطرف میشه، راه رفع مشکل رو در تاپیک بنویسید تا تاپیکتون برای آیندگان هم مفید واقع بشه.آرزوی موفقیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmojtaba ارسال شده در تیر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 راستش ما اصلا کلا عوض کردیماومدیم یه اسکریپت جدا نوشتیم که این اسکریپت مطالب رو مستقیم به دیتابیس پرستاشاپ میدهکه فکر نکنم به درده کسی بخورهاینم از رسمش کهئ شما هم ناراحت نشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .