hd.divx ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 سلام دوستانوقتی میخوام محصولی رو ثبت کنم و در بخش مشخصات ویژگی هایی که تعریف کردم رو کامل کنم با این خطا مواجه میشم:ارور: این نام برای ویژگی ..... در پارسی (Persian) طولانی است. این ارور برای نسخه فارسیه؟اگر نسخه اصلی رو نصب کنم باز هم این مشکل رو داره یاه نه؟چطوری این مشکل رو حل کنمممنون میشم سریعتر پاسخ بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 7، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2013 فکر میکنم با تغییر نوع فیلد مربوطه در دیتابیس بتونید مشکل رو برطرف کنیدps_feature_value_lang نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در تیر 8، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 فکر میکنم با تغییر نوع فیلد مربوطه در دیتابیس بتونید مشکل رو برطرف کنیدps_feature_value_lang میشه بیشتر توضیح بدید؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 احتمالا این فیلد دارای محدودیت هستباید نوع فیلد رو مثلا به text تغییر بدیدولی در کل این مقادیر طولانی رو پیشنهاد نمیکنم و همچنین تغییر دیتابیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در تیر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 احتمالا این فیلد دارای محدودیت هستباید نوع فیلد رو مثلا به text تغییر بدیدولی در کل این مقادیر طولانی رو پیشنهاد نمیکنم و همچنین تغییر دیتابیس این کارو انجام دادم ولی این ارور رو میدهاین نام برای ویژگی Memory در پارسی (Persian) طولانی است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 پس احتمالا این مقدار در فایل کنترلر مربوطه چک میشهباید از بازارچه درخواست بدید تا یکی براتون به طور کامل بررسی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 تفاوتی بین نسخه فارسی و انگلیسی در این موارد وجود ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در تیر 19، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2013 باید چطوری این مشکل رو حل کنمتفاوتی بین نسخه فارسی و انگلیسی در این موارد وجود ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در تیر 30، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2013 کسی نیست کمک کنه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در مرداد 26، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 هر کسی که میتونه این مشکل رو رفع کنه اعلام کنه تاهزینه مورد نظرشو بپردازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2013 این یک مشکل نیست. شما قصد دارید شخصی سازی روی این بخش انجام بدید و طبیعتن اگه خودتون نمیتونید باید درخواست بدید براتون انجام بشه. میتونید از طریق بازارچه اقدام کنید و اطلاعات کامل هاست و مدیریت رو هم ارسال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hd.divx ارسال شده در شهریور 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 این یک مشکل نیست. شما قصد دارید شخصی سازی روی این بخش انجام بدید و طبیعتن اگه خودتون نمیتونید باید درخواست بدید براتون انجام بشه. میتونید از طریق بازارچه اقدام کنید و اطلاعات کامل هاست و مدیریت رو هم ارسال کنید شما لطف کنید راه حل رو ارائه بدید .من میخوام روی لوکال کار کنم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 5، 2013 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2013 من تا به حال بررسی نکردم ولی دو حالت ممکنه. یا در دیتابیس محدود شده و جدول ps_product_langو یا در php کنترل میشه و فایلcontrollers/admin/adminproduct.phpببخشید چون با موبایلم شاید دقیق نگفته باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .