abrang ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 سلام من سایتم رو از 1.4.6 به 1.5.2 ارتقا دادم ، سرورم مشکل داشت ، سایت رو روی لوکال آوردم و بعد ارتقا دادم ، ادمین سایت بدون هیچ مشکلی باز میشه بعد از مراحل ارتقا ،پیغام داد که upgrade با موفقیت انجام شده ، اما وقتی خود سایت رو باز میکنم این پیغام رو میده" Couldnt execute query" کسی میتونه بگه مشکل از کجا میتونه باشه؟؟ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2013 آدرس سایت ؟دیباگ رو هم روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
abrang ارسال شده در تیر 9، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 آدرس سایت ؟دیباگ رو هم روشن کنیدعرض کردم دیگه! روی لوکال هستش فعلابعد از روشن کردن دیباگ این پیغام رو میدهNotice: Undefined variable: client_ip in C:\wamp\www\test\modules\blockuseronline\blockuseronline.php on line 76 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'SYSTEM'@'localhost' (using password: NO) in C:\wamp\www\test\modules\blockuseronline\blockuseronline.php on line 76 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\wamp\www\test\modules\blockuseronline\blockuseronline.php on line 76 Couldnt execute query نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2013 این ماژول رو غیر فعال کن و با نسخه جدید جایگزین کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .