ehssannik ارسال شده در اسفند 12، 2022 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2022 با سلام و احترام من در تالار برای این سوال جسجتو کردم پاسخهای که پیدا کردم برای چند سال پیش بود و بروز نشده بود. نسخه پرستا 1.7 استفاده میکنیم و در چیدمان محصولات مشکل داریم. چطور میشه بصورت دلخواه, نمایش محصولات در شاخه را بر اساس مثلا تعداد موجودی تعیین کرد؟ فرض بفرمایید ما در یک شاخه ۵۰۰ محصول داریم و می خواهیم در شاخه مورد نظر محصولات بر اساس تعداد موجودی نمایش داده شود. (حتما بصورت پیشفرض) و یا می خواهیم محصولات صفحه آخر را با صفحه اول جابجا کنیم. پاسخهایی که ارسال شده بود مربوط به ماژولهایی بود که ماژولها را داریم اما موفق نشدیم این بخش را درست اصلاح کنیم. یا پیشنهاد داده بودند که محصولات را با درگ اند دراپ جابجا کنیم که اگر تعداد محصولات بالا باشد عملا غیر ممکن است. (چون محصولات در صفحات متعدد قرار میگیرد) چطور می شود پیشفرض چینش را بر اساس ای دی محصول به تعداد موجودی تغییر داد؟ چطور می شود از صفحه هات مختلف در یک شاخه محصولات را به صفحه اول شاخه منتقل کرد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehssannik ارسال شده در اسفند 15، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2022 ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 17، 2022 گزارش Share ارسال شده در اسفند 17، 2022 در پرستاشاپ ۱.۷ نیاز به شخصی سازی و تغییرات در دیتابیس داره واکنش ها : ehssannik 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehssannik ارسال شده در اسفند 25، 2022 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2022 در در ۱۴۰۱/۹/۲۶ در 22:37، admin گفته است : در پرستاشاپ ۱.۷ نیاز به شخصی سازی و تغییرات در دیتابیس داره درودو سپاس امکان داره بفرمایید از کدام تیبلهای دیتابیس باید انجام بشه؟ یا اینکه میتونید برامون انجام بدید و هزینه آن تقدیم شود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 26، 2022 گزارش Share ارسال شده در اسفند 26، 2022 این کار در تخصص بنده نیست. میتونید تیکت بزنید همکارانم در بخش فنی برآورد هزینه کنند: https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .