aashi ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 سلام دوستان و اساتید محترم به یه مشکلی بر خوردم اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم . دنبال راه حلی میگردم که تا زمان لود شدن اسلایدر بالای صفحه المنتهای پایین اسلایدر به سمت بالا حرکت نکنن .دقیقتر بخوام توضیح بدم میدونید اسلایدر به خاطر حجیم بودن نسبت به بقیه المنتهای صفحه دیرتر کامل میشه و در این مدت تمام المنتهایی که پایین اسلایدر دارم همشون میرن بالا میچسبن زیر منوی افقی و حالا من میخوام تا زمان لود اسلایدر این المنتهای پایین اسلایدر سر جای خودشون بمونن .... پیشاپیش سپاسگذارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 13، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 آدرس سایت ؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aashi ارسال شده در تیر 13، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2013 با عرض پوزش سایت هنوز آپ نشده دنبال هاست مناسب هستم به محض آپ شدن لینک سایتو خواهم گذاشت ولی با تستی که با اجازه یکی از دوستان بر روی هاستش داشتم با همچین موردی برخوردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 14، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 با دادن ارتفاع ثابت به اسلاید و مخفی کردن محتوای خارج از کادر میشه اصلاح کرد که اگه کمی با css آشنا باشید میتوانید درستش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aashi ارسال شده در تیر 14، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2013 با دادن ارتفاع ثابت به اسلاید و مخفی کردن محتوای خارج از کادر میشه اصلاح کرد که اگه کمی با css آشنا باشید میتوانید درستش کنیدجناب دانوش با توجه به راهنمایی ارزشمند شما و دادن طول و عرض به اسلایدر مشکل برطرف شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .