mt1360 ارسال شده در تیر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 با سلام من میخوام برای فروشگاهم مبلغ هزینه پستی را به طور مثال سبد خرید از 1 تا 10000 تومان , هزینه پست 2000 تومان و از 10001 تومان تا 20000 تومان , هزینه پست 1000 تومان و بالای 20000 , ارسال رایگان تعریف کنم . چطور میشه اینکارو انجام داد؟من قالب پیشفرض 1.5 استفاده میکنمwww.gamekala.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در تیر 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 با سلام دوستان مورد سوال بالا کسی نظری نداره؟ یک سوال دیگه : چجوری میشه برای یک محصول دو یا سه قیمت تعریف کرد و مشتری هر کدام که مایل بود به سبد خرید اضافه کنه؟پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 سلامهیچ ارتباطی به قالب ندارددر انجمن جستجو کنید پاسخ داده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt1360 ارسال شده در تیر 18، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 سلامهیچ ارتباطی به قالب ندارددر انجمن جستجو کنید پاسخ داده شدهدانوش جان ممنون از پاسختان , اما با جستجو در انجمن به نتیجه نرسیدم اگر ممکنه فقط در مورد نحوه ایجاد دو یا سه قیمت برای یک محصول راهنمایی بفرمایید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2013 در انجمن به دنبال ترکیب یا ترکیبات بگردید و یا در راهنمای پرستا در بالای سایت بخش مربوطه را مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .