zahed919 ارسال شده در تیر 16، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2013 سلام.من پرستا شاپ 1.4.9 فارسی رو نصب میکنم بالا میاد ولی 1.5.2فارسی رو نصب میکنم بالا نمیاد.چرا؟ این خطا رو میده : http://arazdoorbin.com/install/index.php (We are currently checking PrestaShop compatibility with your system environment If you have any questions, please visit our documentation and community forum. Oops! Please correct the item(s) below, and then click "Refresh information" to test the compatibility of your new system. PHP parameters:) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bselectron ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 با سلام مشکلت در تنظیمات دیتابیس بوددر ضمن شما از نسخه انگلیسی پریستا استفاده کردیداکنون پریستای شما امادستلطفا ایمیل خود را بگذارید تا اطلاعات manager را در اختیار شما قرار بدهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 دوست عزیز پوشنه Install رو از رو هاست پاک کنید هرکسی دسترسی داره به سایتتون موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .