Designkey ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 سلامدوستان چگونه میشه کاملا بی عیب و نقص از وردپرس به پرستا کوچ کرد؟یعنی تصاویر ،نوشته ها ،استایلی که نوشته ها دارند ،و حتی اگر شدنی هست قیمتی که با استفاده از امکان زمینه های دلخواه در وردپرس وارد شده میخوام کامل به پرستا انتقال پیدا کنندآدرس سایت وردپرسی : nedashop1.irآدرس سایت پرستاشاپی : cosmetic.nedashop1.ir لطفا اگر راهی مطمئن هست یه خورده کامل توضیح بدید.. تا حدودی با دیتابیس و html آشنا هستم و وردپرسو کامل. یعنی 0 کیلومتر نیستم فقط میخوام راهو بدونم. فکر نکنم افزونه ی دقیقی واسه اینکار باشه.به هر حال میخوام زیاد سخت نباشه. حداقل راحت تر از این باشه که بخوام 150 تا محصول را با تصاویر و توضیحات یکی یکی یه بار دیگه وارد کنم.راستی ؛ از پرستاشاپ هیچی نمی دونم. تازه قدم قدم میخوام وارد دنیای پرستا شاپی بشم.البته با کلی تخقیق بین سیستم ها اومدم اما کم کم میخوام کامل قالب ساخت واسه پرستا شاپ و ماژول ساختن رو یاد بگیرم.حیف آموزش خاصی ایجاد نشده.. سایت یه خورده زیادی تجاری شده.اما به هر حال امیدوارم منم یاد بگیرمو تو گسترش پرستاشاپ همراهیتون کنم.پیشاپیش از پاسخ و توضیحات کاملتون ممنونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 اگه بگردید شاید پلاگینی اونم خارجیش باشه ولی دیتابیس ها کلا متفاوتن فکر نکنم به این راحتی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 روي همون وردپرس كار كنيد.ماژول پرداخت و ... هم داره. براي فروشگاه به پرستا نمي رسه ولي خب براي انتقال دردسر زيادي داريد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Designkey ارسال شده در تیر 17، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 ازتون ممنون.من از وردپرس راضیم . مشکل خاصی نیست ،سئو سایتمم خیلی عالیه . در مورد اکثر محصولاتی که توی سایت گذاشتم وقتی تو گوگل سرچ بشه صفحه اول حتما هستم.اما میخوام یکم حرفه ای تر بشه.چون خورده ریزه تو سایتم زیاده نیازه یه سبد خرید خوب باشه ،نیاز یه سری امکانات مثل مقایسه بزارم. نیاز مشتری بتونه واسه خودش یه پنل داشته باشه.این درخواست خود مشتری ها بوده و مطمئنم مهمه.پلاگین فروشگاهی واسه وردپرس زیاده اما اصلا کارایی خوب رو ندارند.تنها مشکلی که با پرستا دارم اینه که اولا چون وردپرس باز بودم تنبل شدم. کاربریش خیلی سادست راحت به همه چی دسترسی دارمو هر چیزیو تغییر میدم.اما پرستا برای این که یه محصول ارسال کنم 10 دقیقه فقط باید روی تنظیماتش و ویژگی هاش کار کنم.مشکل دوم هم قالب هست.آموزش خاصی برای ساخت قالب پرستا وجود نداره.اگر مثل وردپرس پرستا هم یه سری تگ داشت خیلی خوب میشد.اونوقت راحت قالب html می ساختم و تگ ها را توش جایگذاری می کردم.مثلا میخوام سبد خرید رو نشون بدم.... با یه تیکه کد این کارو می کردم. اما پرستا پیچدگی هاش زیاده..به هر حال من تصمیمو گرفتم.. تلاش می کنم یاد می گیرم.فقط دوستان اگر پیشنهادی دارند لطفا بگن.آموزش.. پلاگین ، یه روش خاص که بتونه به کارم سرعت بده.مثلا انتقال مطالب یه کار وقت گیره. اگر راهی داره که سریعتر بشه انجام داد باعث میشه من وقتم را واسه محتوا نزارمو رو طراحی و سیستم کار کنم.با تشکرمنتظر پاسخ همه ی اساتید و با تجربه ها هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharif854 ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 شما برای یاد گیری پرستاشاپ توصیه نمیشه هم قالب یاد بگیرید هم ماژول چون زبان MVC هست نمیشه همشو باهم انجام داد نشد نداره ولی از اصول حرف ای به دوره شما بامستندات سایت اصلی شروع کن در ساخت ماژول و پلاگین یا طراحی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 17، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2013 برای شروع توصیه میکنم یک آشنایی مختصر با مفاهیم شی گرایی، وراثت و smarty داشته باشیدر نهایت باید بی نظمی های وردپرس رو از ذهنت پاک کنی و برنامه نویسی منظم و اصولی رو برای پرستا پیش بری که در نهایت هم باعث میشه دانش خودت بیشتر بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .