payam_4975 ارسال شده در دی 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2011 سلام به همه دوستان .من با ماژول ویرایشگر الگوی ایمیل v2.28a میل ها رو ادیت کردم و از همشون گزینه قدرت گرفته از پرستاشاپ رو برداشتم الان ایمیل ها کلاً بهم ریخته . چیکار باید کنم ؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه بهم بگه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 چطور ميشه عبارت " قدرت گرفته از پرستا شاپ" رو در درون ايميل هايی که از وب سايت به آدرس ايميل کاربران لرسال ميشه رو ويرايش و حذف کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 یا از قسمت ترجمه در مدیریت استفاده کنید و این قسمت رو حذف کنید یا مستقیما درون پوشه email موجود در پوشه فروشگاهتون فایل مربوطه رو باز کنید و اون عبارت رو حذف کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 با سلام من هم همین مشکل رو داشتم میشه لطف کنید یه کمی دقیق تر بگید خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 5، 2012 وارد پوشه mails/fa بشید و تمام فایل ها رو به صورت دستی ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2012 برای حذف لوگوی فروشگاه از ایمیل ارسالی چطور؟لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
oktay ارسال شده در خرداد 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2012 سلام از قسمت مدیریت/تنظیمات/ظاهر رو برید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2012 با تشکریه مشکل دیگه هم داره عنوان ایمیل ارسالی رو چطور میشه فارسی کرد.منظورم عنوانیه که قبل باز کردن ایمیل نمایش میدهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 ایمل های صورتحساب که برای مشتری ارسال میشه رو از کدام فایل باید ویرایش کنم ؟؟آیا از بخش ترجمه ها میشه یا باید فایل های پوشه ایمیل رو دستی ویرایش کنم ؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2012 تمام موارد بالا رو باید به صورت دستی در پوشه mails/fa ویرایش کنید.میتونید از نرمافزارهایی مثل dreamviewer هم استفاده کنید عناوین رو میتونید از بخش ابزارها- ترجمهها - ترجمه قالب ایمیل ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 قالبشون را چی چطور میشه تغییر داد؟در واقع ایمیل های ارسالی قالبشون بهم میریزه چطور میشه این مشکل را حل کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 اگر html بلد باشید چیزی به هم نمیریزه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 منم همین مشکل را دارم البته حتی با قالب اصلی بدون ویرایش هم ایمیل ار سالی سفارشات بهم میریزه راه حلی براش دارین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 بلدم اما خود قالب اصلی هم بهم میریزه وقتی ارسال میشه قسمتی که محصولات اضافه میشه جدا از جدول اصلی میفته فقط همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 متوجه منظور شما نمیشم. میتونید یک عکس بزارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 بله !دانوش خان این ایمیل ارسالی حتی از طرف فروشگاه خود شماست می بینید که محصولات سفارش داده شده پایین جدول افتادند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2012 ممنون از گزارش شما. بررسی میکنیم.البته اگر کسی html رو خوب بلد هست و میتونه سریع تر این رو اصلاح کنه. همینجا قرار بده تا بقیه هم استفاده کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در تیر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2012 بچه ها کسی به نتیجه ای نرسید را جع به قالب ایمیل؟؟؟!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .