porya ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 با سلام من چند سالی هست از اسکریپت پرستا شاپ استفاده می کنم،ولی متاسفانه چند ماهی است که از سایتم آنتی ویروس nod32 تروجان میگیره و بعد از چند روز ستون سمت چپ از بین می ره .و این که من با بک آپ گیری از دیتا بیس دوباره پریتا شاپ رو نصب می کنم ولی مجدد این مشکل پیش می آید. فکر میکنید مشکل از کجا میتونه باشه؟http://joomlaforum.ir/images/smilies/21.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 خود پرستاشاپ پاک هست. مشکل شما ممکنه از ماژول های نصب شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
porya ارسال شده در تیر 21، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 خود پرستاشاپ پاک هست. مشکل شما ممکنه از ماژول های نصب شده باشه ماژول خاصی نصب نکردم.البته فکر خودم رفت که امکانش هست ولی دیدم ماژولی نصب نکردم.ولی من تو این مدت یه قالب نصب کردم ولی رو پیش فرض هم همینطوره.میشه یه بررسی کنید.هر چقدر هم پولش باشه میدم خیلی مهمه فروشگاه شرکتی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 21، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 21، 2013 برای درخواست بررسی باید در بازارچه پیام قبلش هم با یک قالب دیگه امتحان کنید احتمال داره از قالب باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
porya ارسال شده در مرداد 5، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2013 برای درخواست بررسی باید در بازارچه پیام قبلش هم با یک قالب دیگه امتحان کنید احتمال داره از قالب باشه با سلام من قالب رو پیش فرض کردم ولی بد یک هفته باز هم به همین مشکل بر خوردم.لطفا راهنمایی بفر مایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .