royal ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 سلام دوستانمن پرستا 1.5 رو نصب کردم و موقع نصب یه اسم برای فروشگاه دادمحالا میخام اسم فروشگاه رو عوض کنم لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2013 در پنل مدیریت به تنظیمات > تماسهای مغازه برید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
royal ارسال شده در خرداد 1، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 سلام و با تشکر از شمامیخواستم بدونم قسمت اسلاید شو وسط فروشگاه چه طوری میشه عکساشو عوض کرد و زمانی که روش کلید کنی محصول خاصی رو نشون بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2013 هرسوالی رو در جای خودش مطرح کنیداز پیکربندی ماژول اسلایدشو امکان پذیره (ماژول ها -> ماژول اسلایدشو رو پیدا کنید -> پیکربندی) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kavir.shadow ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 سلام من روز اول اسم فروشگاه اشتباه زدم تست حالا از کجا میشه ویرایش کردش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در تیر 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 22، 2013 تنظیمات برید و درستش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .