mitra ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 فرض کنید پرستا شاپ رو نصب کردیم بعد می خوایم نام فولدر اصلی رو تغییر بدیمچه تنظیماتی رو باید انجام بدید که پرستا شاپ قاط نزنه ؟و نکته مهم دومفرض کنید سایت فیلتر شد و می خوایم ادرس جدید رو جایگزین کنیم اونوقت آدرس جدید رو در کجا باید وارد کنیم ؟در توماتو شاپ این تنظیمات خیلی راحت و در فایل کانفیگ انجام میشهدر پرستا شاپ کجاست ؟من دو دفعش که این موضوع رو مطرح کردم انشالله ایجا یکی جواب بده و پاس کاری نکننمرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در تیر 23، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2013 ده ها بار خودم اینو جواب داده ام قبلا متاسفانه هیچ کس جستجو نمیکنه یا میگه پیدا نکردمبه هر حال :از سی پنل یا دایرکت ادمین به phpmyadmin رفته و بعد میرین تو دیتابیس جدول ps_shop_url آدرس رو عوض میکنید . به همین سادگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .